Kopen incl. BTW

€ 38.979,-

Private leasen p/m v.a.

€ 539,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 595,-

Financieren p/m v.a.

€ 425,-

Audi A3 Limousine

De nieuwe A3 Limousine is 4 centimeter langer tot 4,50 meter, 2 centimeter breder (tot 1,82 meter) en 1 centimeter hoger (tot 1,43 meter) dan de vorige generatie. De vergroting van het model resulteert in meer ruimte voor de inzittenden. Lees hier meer over de Audi A3 Sportback. De A3 Limousine is niet alleen in formaat gegroeid, maar heeft overall een flinke groei meegemaakt. De nieuwe Limousine is de perfecte combi geworden tussen sportiviteit en comfort. In het interieur geniet u van een enorm scala aan assistentiesystemen en comfort features, op de weg ervaart u de sportiviteit van het optionele sportonderstel met instelbare dempers. Ter ere van de introductie van de nieuwe A3 Limousine komt Audi met een speciale 'edition one'-uitvoering die boordevol zit met de nieuwste features en luxe. 

De sportieve Audi A3 Limousine is volledig naar eigen smaak samen te stellen. U heeft de keuze uit vele assistentiesystemen zoals een achteruitrijcamera, verkeersbordherkenning en lane change warning. Ook qua interieur is de keuze ruim, met veel opties als het bijvoorbeeld gaat om de stoelen, verlichting en bekleding. Zo kunt u altijd een Audi A3 Limousine samenstellen die aan uw wensen voldoet. 

Innovatieve bediening

Alle functies in de Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en reageren snel. De MMI navigatie plus met MMI touch in het bijzonder. Het digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ is zeer uitgebreid en het head-up display levert haarscherp alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Het 10,1 inch MMI-touchscreen in het midden van het dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Opvallend is de brede Audi singleframe-grille met zijn aandachttrekkende raster met honingraatpatroon. Over de zijkant loopt een duidelijke lijn over de lengte van de A3 Limousine. De auto geeft met de wijde spoorbreedte een sportieve uitstraling.

De Audi A3 Limousine in beeld

Onze Audi A3 Limousine voorraad

Alle uitvoeringen op de A3 Limousine

A202508_medium

Brochures & Prijslijsten A3 Limousine

Ervaar de Audi A3 Limousine
Play

Ervaar de Audi A3 Limousine

Meer over de Audi A3 Limousine

De introductie van de eerste Audi A3 gaat ver terug naar 1996, waarbij hij nog als 'gewone' Audi A3 hatchback door het leven ging. Inmiddels is de Audi A3 bij de  vierde generatie aangekomen, waarbij de Audi A3 Limousine pas sinds 2016 te verkrijgen is. Tot die tijd is de Audi A3 altijd enkel als hatchback (3-deurs), Sportback (5-deurs) en Cabriolet verkrijgbaar geweest. 

Vierde generatie Audi A3

Zoals vermeldt zijn we nu bij de vierde generatie Audi A3 aanbeland. De A3 Limousine is in 2016 voor het eerst geïntroduceerd in de derde generatie en heeft dus nog maar 1 grondige vernieuwing gekregen in 2020. Deze nieuwe Audi A3 Limousine heeft dankzij zijn stijlvolle en sportieve uiterlijk, gecombineerd met een hoogwaardig interieur en het comfort en de luxe welke u van Audi gewend bent indruk gemaakt op de weg. 

Waar de Audi A3 Sportback al eens eerder een e-tron uitvoering heeft gekend, en nu ook als plug-in-hybride TFSI e te verkrijgen is, is dat voor de A3 Limousine nog niet het geval.