Kopen incl. BTW

€ 69.127,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.070,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 1.031,-

Financieren p/m v.a.

€ 717,-

De Audi A5 Cabrio

De Audi A5 is van zichzelf al zeer sportief, met de A5 Cabriolet doet hier nog een schepje bij bovenop. De A5 Cabrio heeft net als alle andere Audi cabrio's een klassieke softtop. De softtop doet er slechts 15 seconden over om te openen (rijdend tot 50 km/u) en is dicht uitermate goed geïsoleerd. De A5 Cabriolet heeft een bagageruimte van 370 liter en is te vergroten door de achterstoelen neer te klappen. 

Sportieve kenmerken

De Audi A5 Cabriolet is gekenmerkt door sportieve elementen, waardoor hij een aantrekkelijk uiterlijk heeft. De brede luchtinlaten met verfijnde chroomafwerking geven de A5 Cabriolet zijn sportieve vooraanblik. De sportiviteit wordt aan de zijkant doorgetrokken dankzij de dorpels en opbollende spatborden die met optionele 20 inch velgen prachtig uitkomen. Aan de achterzijde maakt het diffusordeel met een sierelement over de volledige breedte, en trapezium uitlaatmonden het sportieve karakter van de Audi A5 Cabriolet helemaal af. 

Kies uw rijstijl

De sportieve rijeigenschappen komen door de dynamische besturing, die de overbrenging en bekrachtiging aan de snelheid aanpast, nog beter tot hun recht. Daarnaast kunt u deze rijeigenschappen naar wens aanpassen dankzij Audi drive select, welke u op elk moment van uw rit kunt selecteren. Met een ruime keuze qua krachtbron kunt u de pk's waarover de Audi A5 Cabriolet beschikt optimaal aan het werk zetten. 

Bekijk hieronder de standaarduitrusting en opties van de A5 Cabriolet of download de prijslijst en brochure.

Andere A5 modellen

Overige uitvoeringen van de A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet voorraad

Ervaar de Audi A5 Cabrio