Kopen incl. BTW

€ 57.763,-

Financieren p/m v.a.

€ 761,-

De Audi A5 Coupé

De vernieuwde Audi A5 heeft zijn schitterende elegantie behouden, maar is toch net iets breder en langer dan zijn voorganger. De voor- en achterkant hebben nieuwe details gekregen in bijvoorbeeld de diffuser en de grote singleframe grille. Naast sportiviteit is de A5 Coupé ook een ideale cruiser voor lange afstanden, alles is er aan gedaan om het voor de bestuurder en de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Assistentiesystemen, veiligheidssystemen en het gebruiksvriendelijke MMI-systeem brengt u veilig en ontspannen van A naar B. De Audi A5 staat voor topkwaliteit, waarbij er met zijn horizontale lijnen in het interieur de nadruk wordt gelegd op de ruimtelijke beleving. De hoge afwerkingsgraad en hoge materiaalkwaliteit staan vooral symbool hiervoor.

De Audi A5 Coupé biedt aan de binnenzijde alles wat de Audi A5 Sportback en Cabriolet ook te bieden hebben. Een 10,1 inch groot MMI touchscreen, spraakbediening en optionele highlights zoals Audi phone box (draadloos opladen), Audi virtual cockpit en Audi connect key (uw smarthphone als sleutel). Het interieur van de Audi A5 Coupé heeft verschillende opties per uitvoering, waarbij u optioneel nog kunt kiezen voor het S line-interieurpakket. 

Audi A5 Coupé interieur (3)

Optimale beleving achter het stuur

Met de Audi A5 is dynamisch rijden ook gegarandeerd. De overbrenging en krachten worden aangepast aan de snelheid en de rijstijl van de bestuurder. Sportiviteit en comfort kunnen worden afgewisseld. Met Audi drive select kunt u kiezen tussen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency. Daarnaast bezit de A5 een "assistentiepakket Rijden", welke bestaat uit adaptive cruise control, active lane assist, fileassistent, uitwijkassistent en grootlichtassistent.

Bekijk hieronder de standaarduitrusting, alle uitvoeringen en daarbij de brochure en prijslijst van de Audi A5 Coupé. Neem contact met ons op om uw gewenste Audi A5 Coupé gezamenlijk naar wens samen te stellen. 

De Audi A5 Coupé is standaard zeer rijk uitgerust met o.a.:

  • LED-verlichting
  • MMI touch 10,1 inch display met akoestische feedback
  • Audi connect key (optioneel)
  • Standaard 7-traps S tronic of 8-traps tiptronic
  • Sportief-comfortabel afgestemd onderstel
  • Audi drive select

Extra sportieve uitvoeringen op de A5 Coupé

Ervaar de Audi A5 Coupé