Kopen incl. BTW

€ 53.476,-

Private leasen p/m v.a.

€ 943,-

Financieren p/m v.a.

€ 703,-

De Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback is er voor degene die op zoek is naar de combinatie tussen sportiviteit en gezinsvriendelijkheid. U kunt al zien zonder dat u een meter heeft gereden, dat de A5 Sportback bijzonder sportief is. Het indrukwekkende uiterlijk verraadt al grotendeels de rijeigenschappen van deze gezinsauto. De dynamische besturing past de overbrenging en de bekrachtiging op de snelheid aan, dit merkt u direct in het comfort en de rijeigenschappen. De meeste motoriseringen zijn uitgevoerd als mild-hybride, hierdoor merkt u een aanzienlijke verlaging in de uitstoot en het verbruik. Bepaalde motoren zijn te combineren met dynamische quattro ultra-aandrijving. 

Ervaar de digitale wereld in de Audi A5 Sportback

Dankzij het 10,1 inch grote MMI touchscreen is de A5 Sportback digitaal gemakkelijk en uiterst intuïtief te bedienen. En met de spraakbesturing kunt u er ook voor kiezen om het touchscreen niet te gebruiken. Voor een compleet digitale ervaring kunt u in de Audi A5 Sportback ook kiezen voor Audi virtual cockpit, waarbij u kunt kiezen uit verschillende weergave-instellingen. Het optionele Audi connect biedt een online dataverbinding om nog meer points of interest voor u te vinden, en er naartoe te navigeren d.m.v. Google Earth-kaarten.

Uw smarpthone draadloos opladen in de Audi A5 Sportback? Ook daar kunt u voor kiezen met de optie Audi phone box, zodat u ook een nog betere spraakkwaliteit tijdens telefoongesprekken kunt ervaren. Uw A5 Sportback openen met uw smartphone? Kies dan voor Audi connect key. 

Lees hieronder meer over de Audi A5 Sportback standaarduitrusting en opties, de brochure en prijslijst, of bekijk direct onze Audi A5 voorraad. 

Ervaar de Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback Pro Line is o.a. standaard uitgerust met:

  • LED-verlichting
  • MMI touch 10,1 inch display met akoestische feedback
  • Standaard 7-traps S tronic of 8-traps tiptronic
  • Sportief-comfortabel afgestemd onderstel
  • Audi drive select

Overige uitvoeringen van de A5 Sportback

Onze Audi A5 Sportback voorraad