Kopen incl. BTW

€ 56.947,-

Private leasen p/m v.a.

€ 913,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 858,-

Financieren p/m v.a.

€ 606,-

De Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback is er voor degene die op zoek is naar de combinatie tussen sportiviteit en gezinsvriendelijkheid. U kunt al zien zonder dat u een meter heeft gereden, dat de A5 Sportback bijzonder sportief is. Het indrukwekkende uiterlijk verraadt al grotendeels de rijeigenschappen van deze gezinsauto. De dynamische besturing past de overbrenging en de bekrachtiging op de snelheid aan, dit merkt u direct in het comfort en de rijeigenschappen. De meeste motoriseringen zijn uitgevoerd als mild-hybride, hierdoor merkt u een aanzienlijke verlaging in de uitstoot en het verbruik. Bepaalde motoren zijn te combineren met dynamische quattro ultra-aandrijving. 

Ervaar de digitale wereld in de Audi A5 Sportback

Dankzij het 10,1 inch grote MMI touchscreen is de A5 Sportback digitaal gemakkelijk en uiterst intuïtief te bedienen. En met de spraakbesturing kunt u er ook voor kiezen om het touchscreen niet te gebruiken. Voor een compleet digitale ervaring kunt u in de Audi A5 Sportback ook kiezen voor Audi virtual cockpit, waarbij u kunt kiezen uit verschillende weergave-instellingen. Het optionele Audi connect biedt een online dataverbinding om nog meer points of interest voor u te vinden, en er naartoe te navigeren d.m.v. Google Earth-kaarten.

Uw smarpthone draadloos opladen in de Audi A5 Sportback? Ook daar kunt u voor kiezen met de optie Audi phone box, zodat u ook een nog betere spraakkwaliteit tijdens telefoongesprekken kunt ervaren. Uw A5 Sportback openen met uw smartphone? Kies dan voor Audi connect key. 

Lees hieronder meer over de Audi A5 Sportback standaarduitrusting en opties, de brochure en prijslijst, of bekijk direct onze Audi A5 voorraad. 

Ervaar de Audi A5 Sportback

Overige uitvoeringen van de A5 Sportback

Onze Audi A5 Sportback voorraad

De nieuwste generatie Audi A5/S5 Limousine

Audi gaat haar modelnamen samenvoegen op verschillende modellen. In maart vertelde Audi-topman Markus Duesmann dat de volgende generatie A4 de naam A5 zal dragen. De auto die momenteel bekend staat als A6, zal op een vergelijkbare manier worden omgedoopt tot Audi A7. Waarom dit gebeurt? Om ruimte te maken voor elektrische modellen. Audi's volledig elektrische nieuwe A6 zal de naam Audi A6 e-tron en Audi A6 Avant e-tron dragen. Dit is een ingrijpende ontwikkeling die laat zien dat Audi serieus bezig is met de elektrificatie van haar modellen.

Samen ineen

Het is nog onzeker of Audi weer een Coupé en Cabriolet in dit segment zal aanbieden, omdat dergelijke carrosserievarianten meestal minder populair zijn. Een grotere vraag is of de A5 Limousine en A5 Sportback naast elkaar kunnen blijven bestaan. Mogelijk zullen deze twee modellen worden samengevoegd tot één model. Op de eerste foto's lijkt het te gaan om de nieuwe A5 Limousine, gezien de opvallende sedanvorm en de daklijn die enigszins lijkt op de Sportback. Bij de definitieve onthulling zal meer duidelijk worden, maar wij zijn al erg benieuwd!