Kopen incl. BTW

€ 69.462,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.157,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 1.052,-

Financieren p/m v.a.

€ 761,-

De Audi A6 Avant

Met een Audi A6 Avant, investeert u in uzelf. De Audi A6 Avant brengt u alles op het gebied van luxe, comfort, rijbeleving en genoeg ruimte voor u en uw gezin. Deze tevens stijlvolle zakenauto is innovatiever dan ooit. Alle modellen beschikken bijvoorbeeld over mild-hybrid technologie voor een uiterst laag verbruik, daarnaast zit de A6 Avant bomvol met innovatieve assistentiesystemen. Gaat u op vakantie? Aan ruimte geen gebrek, de bagageruimte kan namelijk vergroot worden tot 1.680 liter met een neergeklapte achterbank. 

Interieur in eigen stijl

De Audi A6 Avant kunt u volledig naar eigen wens het interieurbeeld bepalen. Naast de al verfijnde basis is het interieur te verrijken met uitgebreide pakketten zoals 'design selection' en het S line pakket. De keuze uit de door uw gewenste bekleding, kleur en decoratielijsten bieden u de mogelijkheid om de Audi A6 Avant volledig op uw wensen af te stemmen. 

Dankzij de vele configuratiemogelijkheden snappen wij heel goed dat u graag in gesprek gaat met ons om uw Audi A6 Avant samen te stellen. Lees hieronder meer informatie over de uitrusting en opties van de A6 Avant & neem gerust contact op bij vragen/interesse.

Ervaar de A6 Avant

Audi A6 Avant voorraad

Overige uitvoeringen van de A6 Avant

Audi A6 Avant  (6)

Brochures A6 Avant

Over de Audi A6 Avant

De Audi A6 Avant is gelijktijdig met de Audi A6 sedan in 1994 geïntroduceerd. De Audi A6 is de opvolger van de Audi 100, en is direct in 1994 ook als stationwagon op de markt gekomen in de vorm van de Audi A6 Avant. De Audi A6 Avant is een erg populaire auto onder zakelijke rijders. Te meer omdat Audi de A6 Avant kan uitrusten met veelgekozen en uitgebreide Business pakketten. 

Audi A6 plug-in hybride

De Audi A6 Avant is in navolging op de Audi A6 Limousine in 2020 ook beschikbaar gekomen als plug-in hybride. De Audi A6 Avant 55 TFSI e beschikt volgens de WLTP-norm over 51 volledig elektrische kilometers. Dat is voor velen voldoende voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Het totale systeemvermogen van de A6 Avant plug-in hybride bedraagt 270kW/367 pk. Dit wordt geproduceerd door de 2.0 TFSI viercilinder welke op zichzelf 185kW/252 pk levert en de elektromotor welke een piekvermogen van 105 kW kan leveren. Dankzij de standaard quattro vierwielaandrijving is de acceleratie van 0-100km/h razendsnel. De accu is onder de bagageruimte te vinden welke ondanks die plaatsing van de accu altijd nog 405 liter groot is in de Audi A6 Avant. 

De Audi A6 Avant (& Limousine) is inmiddels de vijfde generatie A6, en in deze vijfde generatie is het voor het eerst dat er een deels elektrisch aangedreven Audi A6 in het motor-aanbod te kiezen is. Dit toont de richting welke Audi is ingeslagen. Met vele nieuwe volledig elektrische modellen zoals de Audi e-tron en e-tron Sportback biedt het in het reeds bestaande model-programma steeds meer plug-in hybride motoren.