Kopen incl. BTW

€ 64.554,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.093,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 984,-

Financieren p/m v.a.

€ 907,-

Audi A6 Limousine

Gaat u voor stijlvol, zakelijk en sportieve prestaties? Dan gaat u voor de Audi A6 Limousine. Alles in deze Limousine is afgewerkt tot in de kleinste details, zoals u van Audi mag verwachten. Van buiten is hij zakelijk stijlvol, van binnen is het een oase van luxe en comfort. De standaarduitvoering is al zeer uitgebreid, maar u kunt de Audi A6 Limousine nog veel verder personaliseren. Om de veiligheid van u, uw passagiers en die van de medeweggebruikers voorop te stellen, is de Audi A6 afgeladen met de allernieuwste veiligheidssystemen.

Uw eigen Audi A6 ambiance

Met de optionele Ambientverlichting kunt u zelf een aangename sfeer in het interieur creëren. De lichtgeleiders zorgen ervoor dat die sfeer gecombineerd wordt met het benadrukken van de mooi gevormde lijnen van onder meer het dashboard en de middenconsole. Kies uit 30 dimbare tinten Ambientverlichting, en pas het volledig naar uw smaak aan. 

Optimaal bedieningsgemak

De Audi A6 Limousine beschikt over 2 HD touchscreens die respectievelijk 10,1 inch (bovenste scherm) en 8,6 inch (onderste scherm) groot zijn. Met het bovenste schermt kunt u het infotainment en de navigatie bedienen, en het onderste scherm wordt gebruikt voor het invoeren van tekst, het regelen van het klimaat en het instellen van diverse comfortfuncties. 

Onze Audi A6 voorraad

Alle uitvoeringen van de A6 Limousine

Over de Audi A6

De Audi A6 heeft de Audi 100 als voorganger. Na de wijziging van naam is de Audi A6 in 1994 voor het eerst onder de huidige modelnaam geïntroduceerd. Sinds de introductie in 1994 is de Audi A6 niet meer uit het straatbeeld verdwenen en is het een populair model in het gehele modelprogramma van Audi. In dit eerste jaar is zowel de A6 Limousine als de A6 Avant geïntroduceerd. 

Audi A6 Limousine

De A6 Limousine is een 4-deurs sedan en is net als de A6 Avant in het hogere middenklasse segment gepositioneerd. De Audi A6 Limousine is vanwege zijn luxe en comfort een auto welke veel zakelijk wordt gereden. De keuze qua motoren is bij de Audi A6 altijd ruim geweest, met in de eerste generatie alleen al keuze uit 4-in-lijn, 5-in-lijn, V6 en V8 motoren. 

Inmiddels zijn we voor de Audi A6 Limousine aanbelandt bij de 5e generatie met een nog steeds ruim motoren-aanbod, met één toevoeging: De Audi A6 Limousine 55 TFSI e (PHEV). Een plug-in-hybride welke sinds 2019 op de markt is. Ook de A6 Avant is inmiddels met een dezelfde PHEV motor te verkrijgen. 

Sportieve broers

Naast de reguliere Audi A6 modellen staan de Audi S6 en RS6, zowel als Limousine én Avant bij veel autoliefhebbers bovenaan de wensenlijst. Waar de Audi S6 in de eerste generatie al vertegenwoordigd was is de RS6 in de tweede generatie toegevoegd aan de prijslijsten.