Kopen incl. BTW

€ 217.755,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 2.950,-

Financieren p/m v.a.

€ 2.253,-

De Audi S8

De Audi S8 is de sportiefste versie van ons vlaggenschip. Dit laat hij zien door zijn snelle voortgang in combinatie met alle comfort. Ongestoord en aangenaam rijden is het slogan van de auto. Dit is mogelijk door zijn sterke en krachtige V8-biturbo-TFSI-motor, een innoverend bedieningsconcept, een breed aanbod aan infotainment- en connectiviteitstoepassingen en natuurlijk een het ruime interieur met uitmuntend zitcomfort. 

De 4,0-liter V8-biturbo TFSI-motor is goed voor een koppel van maximaal 800 Newtonmeter en een vermogen van 420 kW/571 pk. Hierdoor heeft de S8 slechts 3,8 seconden nodig om van 0 naar 100 km/h te acceleren. Ook heeft deze Audi een effectieve kant, wat blijkt uit de 48-volt mildehybridetechniek met riemaangedreven startmotor annex generator en een innoverende Audi cylinder met on demand-techniek. Is er sprake van deellast? Dan komen er vier van de acht cilinders even tot rust. Wel behoudt de motor zijn rustige loop er zit er nog veel kracht onder de motorkap. Tegelijkertijd daalt het brandstofverbruik en vermindert de CO₂-uitstoot. Het gemiddeld brandstofverbruik is 10,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 245 g/km.

A218158_medium

Horizontale lijnen

Het interieur straalt pure luxe uit. Wanneer u in de Audi S8 zit, heeft u het gevoel dat u in iets unieks zit. Dit is te danken aan de exclusieve details, zoals het carbon Vector met 3D-diepte-effect op de bovenste decoratielijsten, de sportieve comfortstoelen met S-logo's,  het sportstuurwiel met aluminium schakelhendels, een S-logo en speciale S-stiksels alsmede de edelstalen pedalen en voetsteun.

De features van de Audi S8

Bevat o.a.:

  • S-specifeke vóór- en achterbumpers en zijdorpels
  • HD Matrix LED koplampen met Audi laserlicht en OLED-achterlichten
  • Sportdifferentieel
  • Predictive active suspension
  • Dynamische vierwielbesturing

Ervaar de Audi S8