Kopen incl. BTW

€ 54.360,-

Private leasen p/m v.a.

€ 769,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 782,-

Financieren p/m v.a.

€ 560,-

De Audi Q3

De Audi Q3 mag gerust een allround talent worden genoemd. Qua uitstraling is de Q3 een stoere verschijning, mede door de grote singleframe grille die in meerdere kleuren kan worden uitgevoerd. De Q3 is ook zeer praktisch. De achterbank kan over vijftien centimeter worden verschoven en is in zeven standen te plaatsen, hierdoor is de inhoud van de bagageruimte 530 tot 675 liter en is die met een neergeklapte achterbank zelfs te vergroten tot 1.525 liter. Aan digitale instrumenten ontbreekt het in de SUV ook niet, standaard heeft het bijvoorbeeld een volledig digitaal instrumentenpaneel. Naast de Audi Q3 is er ook de Audi Q3 Sportback. 

Audi virtual cockpit

Het standaard digitaal instrumentenpaneel in de Audi Q3 is optioneel te vervangen door Audi virtual cockpit. Met deze optie kunt u het digitaal instrumentenpaneel zelf naar wens configureren d.m.v. diverse weergaven. Zo kunt u bijvoorbeeld de navigatiekaart, MMI-instellingen en muziektitels tonen als u kies voor een virtual cockpit op de Audi Q3. Kiest u voor de MMI navigatie plus optie, dan is de virtual cockpit hierbij inbegrepen. In dat pakket kunt u het touchscreen van 8,8" vergroten naar 10,1", en de virtual cockpit naar 12,3" (standaard 10,25"). 

Optimale rijervaring

De Audi Q3 is voorzien van een wielophanging die op welke ondergrond een optimale rijervaring biedt. De grote wielbasis zorgt er voor dat de Audi Q3 de oneffenheden onderweg comfortabel kan opvangen. In de Audi Q3 biedt Audi drive select, met 6 verschillende profielen, altijd een passend rijprofiel die aansluit bij de staat van het wegdek, rijcondities en eigen wensen. 

Lees hieronder meer over de Audi Q3 standaarduitrusting, opties, brochure en prijslijst. Of bekijk direct onze actuele Audi Q3 voorraad.

Andere Q3 modellen

Onze Audi Q3 voorraad

Hightlights uit de rijke standaarduitrusting van de Audi Q3 Pro Line

  • Audi smartphone interface
  • Audi virtual cockpit
  • Volautomatische 2 zone airconditioning
  • Cruise control
  • Diefstalalarmsysteem
  • Parkeersensoren achter
  • Dakreling in mat zwart
  • Stuurwiel, vierspaaks multifunctioneel in leder

Overige uitvoeringen van de Q3

De Audi Q3 in beeld
Play

De Audi Q3 in beeld

Ervaar de veelzijdigheid

Over de Audi Q3

De Audi Q3 is na de Audi Q2 de compactste SUV in de Q-reeks van Audi. De Audi Q3 is eind 2011 op de markt gekomen en is in 2015 voorzien van een facelift. De Audi Q3 is iets groter dan de Audi Q2 welke later is geïntroduceerd, en valt onder de Audi Q5 qua formaat. Net als alle andere Q-modellen van Audi heeft ook de Q3 een stoer en robuust uiterlijk wat met name gekenmerkt wordt door de grote singleframe grille. 

In 2018 vernieuwd & groter geworden

De Audi Q3 is inmiddels aanbelandt in de tweede generatie na de vernieuwing in 2018. Hierbij is de Q3 een stuk langer en dus ook groter geworden. Hierdoor is ook de ruimte in het interieur toegenomen, en kun je voor- en achterin prima zitten met een lengte van meer dan 1,90cm. De toename qua lengte en grootte is ook terug te zien in de bagageruimte welke gegroeid is tot 530 liter. Maar de grootste update is ten opzichte van de eerste generatie te zien in het interieur, waar met name het grote digitale instrumentenpaneel en MMI touch display zorgen voor vernieuwing. Verder is de Q3 uit te rusten met de nodige veiligheidssystemen zoals u van Audi gewend bent. 

Q3 Sportback

De Audi Q3 Sportback is in 2019 op de markt gebracht als compacte SUV-coupé, waardoor het SUV-modellenprogramma nog verder wordt uitgebreid. De Audi Q3 Sportback is dankzij de aflopende daklijn voorzien van een extra sportief design. Als eerste compacte cross-over combineert de Q3 Sportback het gemak van een SUV met de sportieve rijeigenschappen en looks van een coupé. Bekijk hier de Audi Q3 Sportback