Kopen incl. BTW

€ 75.438,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.106,-

De Audi Q5

De Audi Q5 mag gerust een premium SUV worden genoemd, u merkt dit namelijk direct aan het comfort, ziet dit aan de styling en voelt dit aan zijn rijdynamiek. De Q5 is er voor degene die de status en de luxe van een Q7 wenst, maar graag in een compactere SUV rijdt. Met zijn quattro vierwielaandrijving is het alles behalve een statusvoertuig, hij voelt zich namelijk op elke ondergrond thuis. Wanneer de auto niet om vierwielaandrijving vraagt, wordt dit direct uitgeschakeld en bespaart het brandstof. 

Praktische en ruime SUV

De achterbank van de Audi Q5 is naar voren en achteren te verschuiven, waardoor meer beenruimte achterin of een grotere bagageruimte gecreëerd kan worden. De bagageruimte is hierdoor afhankelijk van de positie van de achterbank 550-610 liter groot. Met een neergeklapte 3-delige achterbank loopt het op tot 1.550 liter. 

Kiest u voor een optionele glazen panorama/schuifdak, dan wordt de het ruimtelijke karakter aan de binnenzijde nog meer versterkt door de lichtinval. Uiteraard kunt u bij een felle zon de zonwering gebruiken. 

Lees hieronder meer over de standaarduitrusting van de Audi Q5, opties en pakketten en download de brochure en prijslijst. Neem een kijkje in onze actuele voorraad of neem contact met ons op om een Audi Q5 naar wens te configureren. 

Audi Q5 TFSI e

De Audi Q5 is een plug-in hybride SUV, welke dankzij zowel een elektromotor als een benzinemotor een gemiddelde uitstoot van 49-46 g/km kan realiseren. Sportiviteit kan met de Audi Q5 TFSI e worden gekoppeld aan geen uitstoot bij volledig gebruik van de elektrische stand. De elektrische actieradius komt neer op maximaal 62kilometer (WLTP) afhankelijk van de samenstelling. 

Dankzij de 2.0 TFSI benzinemotor en de elektrische motor in de krachtigste Audi Q5 55 TFSI e quattro profiteert u een optimale samenwerking van beide, wat een vermogen van 367 pk en een acceleratie van 0-100 km/h in 5,3 seconden oplevert. De topsnelheid van deze motorisering bedraag 239 km/h. 

Onze Audi Q5 voorraad

Dit succesmodel van Audi is standaard zeer rijk uitgerust met de volgende highlights:

  • 18" lichtmetalen velgen “5-arm turbine”-design
  • Audi Smartphone interface (Apple CarPlay)
  • Comfortairconditioning 3-zones
  • Parkeerhulp plus (voor en achter) en achteruitrijcamera
  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • DAB+ digitale radio ontvangst
Audi Q5 (11)

Brochures Audi Q5

De Audi Q5 in beeld