Kopen incl. BTW

€ 65.226,-

Financieren p/m v.a.

€ 862,-

De Audi TT Coupé

De derde generatie Audi TT is al vanaf de introductie van de eerste generatie een succesmodel. De compacte sportauto heeft een flinke upgrade gekregen waardoor de rijbeleving van een ander niveau is. Met het sportpakket is de auto 10 millimeter lager voor een betere wegligging. Ander hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de progressieve besturing, de achterophanging die vier draagarmen per wiel heeft en de Elektronische StabiliteitsControle. Torque vectoring zorgt ervoor dat de binnenste wielen van de Audi TT licht worden afgeremd waardoor de auto nog strakker door de bocht rijdt. De Audi TT heeft een topsnelheid van 246 km/u. De Audi TT Coupé wordt geleverd met een 145 kW/197 pk of 180 kW/245 pk sterke 2.0 TFSI-motor. Op zijn maximale kracht accelereert hij in 5,8 seconden van 0 naar 100 km/u.

TTS Coupé

Een sterke en sportieve uitvoering van de Audi TT die het rijgevoel nog sterker maken met de standaard S-sportstoelen met S-logo’s in het interieur. De Audi TTS Coupé heeft sprint van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden met een koppel van 400 Nm. De standaard 7-traps S tronic schakelt zo soepel, dat u amper merkt dat de techniek van versnelling wisselt. Ook de elektromechanische progressieve stuurbekrachtiging draagt bij aan het comfort. In de stad en tijdens parkeermanoeuvres gaat het sturen gemakkelijker en in krappe bochten is de wendbaarheid in de Audi TTS Coupé sterk voelbaar. Een duidelijk herkenningsteken aan het exterieur van de Audi TTS Coupé is de Audi Singleframe met driedimensionaal rooster. Een spoilerlip over de volle breedte, verticale luchtinlaten, de dorpelaankleding en een bredere diffusor benadrukken de sportiviteit van de Audi TTS Coupé. Met name de achterzijde is opvallend met vier uitlaten en designluchtuitlaten. De achterspoiler komt bij 120 km/h automatisch omhoog of doet dat bij elke gewenste snelheid met een druk op de knop.

Andere TT modellen

Sportief en technisch

De Audi TT Coupé is standaard uitgerust met Audi drive select, dat zorgt voor het instellen van rijdynamiek en daarmee de rijbeleving te bepalen. De specifieke instellingen hebben invloed op de besturing, schakelmomenten en motorkarakteristiek.

Daarnaast bezit hij Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Op dit 12,3 inch high-res lcd-scherm verschijnen haarscherpe graphics, zoals een grote toerenteller, snelheidsmeter of een moderne navigatiekaart over de gehele breedte. Met Audi virtual cockpit plus komt er een speciale sportstand met het actuele vermogen, koppel en dwarsversnelling naar voren.

Optioneel verkrijgbaar is de  Bang & Olufsen Sound System met een 680 watt versterker. Hier zitten twaalf luidsprekers en twee basboxen aan gekoppeld. Het volume houdt rekening met rij- en achtergrondgeluiden op basis van input van een ingebouwde interieurmicrofoon. De Audi TT Coupé staat vooral bekend om zijn Audi Singleframe met 3D-grillerooster, de grote luchtinlaten in de voorbumper en de twee uitlaten in de achterbumper. 

Rijk uitgeruste uitvoeringen van de TT Coupé