Autobedrijf Hengelo

Op zoek naar een  autobedrijf in Hengelo? Bij Huiskes-Kokkeler, de mobiliteitspartner in Oost-Nederland, vindt u wat u zoekt. In ons vindt u dé perfecte autodealer voor het kopen, leasen of financieren van uw gloednieuwe auto of occasion. Vanuit onze garage in Hengelo bieden wij een ruim assortiment aan van hoge kwaliteitsmerken en staat klanttevredenheid voorop. Zo zorgen wij samen met onze 125 jaar ervaring voor de geschikte oplossing voor iedere autorijder. 

Auto kopen Auto kopen
Auto huren Auto huren
Auto leasen Auto leasen
Service & onderhoud Service & onderhoud
Bedrijfswagens Bedrijfswagens

Een greep uit onze voorraad in Hengelo

Onze merken

Werkplaats-monteur_4

Direct een werkplaatsafspraak in Hengelo maken?

Vestigingen en openingstijden Hengelo

Alle vestigingen

Autogarage Hengelo

Bij Huiskes-Kokkeler vindt u niet alleen uw autodealer in Hengelo, maar ook alles eromheen. Onze garage in Hengelo verzorgt, naast het leveren van nieuwe auto’s en occasions, ook al uw onderhoud. Wij helpen u graag met de onderhoudsbeurten die van toepassing zijn. Wij hebben als autodealer in Hengelo meerdere vestigingen waar u terecht kunt, zowel in Hengelo als in de omgeving. Zo kunt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken om zo snel mogelijk terecht te kunnen bij één van onze vestigingen in Twente en de Achterhoek. Als autobedrijf in Hengelo beschikken wij ook over een ruime voorraad aan huurauto’s om u te assisteren in het oplossen van korte termijn mobiliteitsproblemen. Zo kunnen wij u vanuit Hengelo en omgeving op elke manier van dienst zijn!

Autodealer Hengelo

Met een 125-jarig bestaan hebben wij als autodealer in Hengelo enorm veel ervaring in het helpen van onze klanten in het vinden van de juiste auto of occasion in diverse hoogwaardige merken. Huiskes-Kokkeler biedt een ruim assortiment in merken als Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen bedrijfswagens waar wij officiële dealers van zijn. Door onze ruime keuze zijn wij als autodealer in Hengelo de totaaloplossing voor al uw mobiliteitswensen. Heeft u behoefte aan een nieuwe auto, occasion, private leasen, zakelijk leasen of huren hoeft u niet verder te kijken dan Huiskes-Kokkeler. Bij ons kunt u terecht op elk gebied, ook als uw auto elders gekocht is.