Kopen incl. BTW

€ 41.490,-

Private leasen p/m v.a.

€ 619,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 638,-

De CUPRA Leon Sportstourer brengt zonder enige moeite de volgende drie kenmerken: stijl, sportiviteit en meer dan genoeg ruimte. Je bent overal eerder weg met de krachtige elektromotor van 52 kilometer. Dit is in samenwerking met een brandstofmotor een perfecte combinatie. De auto is verkrijgbaar met een vermogen van 245 pk tot een vermogen van maar liefst 300 pk met DSG. De wagen is verder te herkennen aan het stoere design en de high performance motoren.

Ook is ruimte een belangrijk aspect in deze auto. In de CUPRA Leon Sportstourer hebben niet alleen passagiers ruimte. Ook is er een grote bagageruimte aanwezig van maar liefst 1450 liter. Wanneer je de stoelen neerklapt kun je nog meer genieten van het ruimtelijke design.

Exterieur

Met zijn golvende lijnen en zijn koperkleurige accenten laat de CUPRA Leon Sportstourer zien dat er over deze auto is nagedacht. Sportief, maar ook stijlvol. Dit is ook nog eens allemaal in combinatie gebracht met de krachtige features die je rit extra geducht maken. Denk aan de coast-to-coast achterlichten, de 19 inch velgen en de sportieve bumpers.

Extra functioneel, dat is wat de Sportstourer laat zien met zijn verlichting. Zijn Full-LED koplampen zorgen ervoor dat elke weg te berijden is. Coast-to-coast achterlichten die zorgen voor een unieke look. Ook wordt je door de auto verwelkomd door zijn eigen welkomstverlichting.

Sportieve en innovatieve cockpit

Voor elke trip geschikt, dat is de CUPRA Leon Sportstourer. Dit omdat er ruimte genoeg is. Niet alleen op de achterbank, maar ook in de bagageruimte met een inhoud van 1.450 liter. 

Doordat er alleen maar gewerkt is met kwalitatieve materialen, staat comfort op de eerste plek. Dit letterlijk. Want met het Supersport stuurwiel kies je met je eigen beweging jouw favoriete rijmodus.

Het dashboard bevat een infotainmentsysteem met een 10 inch Retina touchscreen inclusief 3D-navigatie en stem- en gebarenbediening. Met draadloos Apple CarPlay blijft u altijd verbonden. Met CONNECT kunt u uw auto makkelijk en veilig op afstand bedienen met uw smartphone. Denk aan uw auto lokaliseren, uw online route en reisdoel importeren of u kunt al uw rijgegevens bekijken. Ook zijn er andere mogelijkheden om de weg naar uw bestemming nog makkelijker, en nog veiliger te maken. 

Alle CUPRA Leon Sportstourer-uitvoeringen

Voorraad

Filteren

Filteren