Uw droomauto vindt u bij Huiskes-Kokkeler

Kopen | Leasen | Huren

Huiskes-kokkeler is officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, Škoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen deze merken (en overige merken) worden de meest exclusieve modellen geleverd.

HKE-visual-RS6R

Exclusieve auto kopen

Het bezitten van een mooie sportieve, luxe auto is voor velen een jongensdroom die uitkomt. Het moment dat u voor het eerst instapt en wegrijdt in uw droomauto is er natuurlijk één om nooit te vergeten. Een droom die ontstaan is uit een (grote) passie voor auto’s, waarvan u hoopt dat deze ooit op een dag zal uitkomen.

HKE modellen (7)

Dromen worden werkelijkheid

Wij bij Huiskes-Kokkeler kunnen uw droom als geen ander omzetten in werkelijkheid. Met tientallen jaren ervaring in de Automotive en ons grote netwerk in zowel binnen-, als buitenland, beschikken wij over de meest exclusieve modellen en bieden we service van topkwaliteit. Onze kwaliteit komt bij onze professionals terug in hun passie voor auto’s. Om u helemaal perfect te kunnen voorzien van uw droomauto, is het daarnaast mogelijk bij ons om samen met u uw perfecte droomauto te zoeken of samen te stellen.

Exclusieve auto leasen

Het leasen van een exclusieve auto is natuurlijk ook mogelijk bij Huiskes-Kokkeler. Voor een vast maandbedrag wordt u volledig ontzorgd op het gebied van afschrijving, onderhoud & reparatie, wegenbelasting, verzekering, APK en pechhulp. U hoeft alleen nog zelf te tanken of laden.

Uw exclusieve auto is bij ons te leasen in de volgende vormen:

  • Private Lease
  • Financial Lease
  • Full Operational Lease (zakelijk)
  • Netto Operational Lease (zakelijk)

Wilt u een Exclusief model bij ons leasen? Bekijk dan hieronder onze voorraad.

Exclusieve auto huren

Wilt u liever een exclusieve auto huren? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij bieden meerdere mogelijkheden: zoekt u een exclusieve auto voor één dag (bijvoorbeeld als trouwauto) of voor een langere periode? U kunt altijd contact opnemen met onze verhuurafdeling voor het aanvragen van uw huurauto. Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve auto verhuur.

HK Exclusive Audi SQ8 en RSQ8

HK-Exclusive

Wilt u meer weten over onze Huiskes-Kokkeler Exclusive afdeling? bekijk hieronder meer.

Exclusieve, jong-gebruikte droomauto's met dealergarantie

IMG_6203