Uw droomauto vindt u bij Huiskes-Kokkeler

Kopen | Leasen | Huren

Huiskes-kokkeler is officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen deze merken (en mogelijk overige merken) worden de meest exclusieve modellen geleverd.

HKE verkocht (6)

Exclusieve auto kopen

Het bezitten van een mooie sportieve, luxe auto is voor velen een jongensdroom die uitkomt. Het moment dat u voor het eerst instapt en wegrijdt in uw droomauto is er natuurlijk één om nooit te vergeten. Een droom die ontstaan is uit een (grote) passie voor auto’s, waarvan u hoopt dat deze ooit op een dag zal uitkomen.

e-tron HKE hero

Dromen worden werkelijkheid

Wij bij Huiskes-Kokkeler kunnen uw droom als geen ander omzetten in werkelijkheid. Met tientallen jaren ervaring in de Automotive en ons grote netwerk in zowel binnen-, als buitenland, beschikken wij over de meest exclusieve modellen en bieden we service van topkwaliteit. Onze kwaliteit komt bij onze professionals terug in hun passie voor auto’s. Om u helemaal perfect te kunnen voorzien van uw droomauto, is het daarnaast mogelijk bij ons om samen met u uw perfecte droomauto te zoeken of samen te stellen.

Exclusieve auto leasen

Het leasen van een exclusieve auto is natuurlijk ook mogelijk bij Huiskes-Kokkeler. Voor een vast maandbedrag wordt u volledig ontzorgd op het gebied van afschrijving, onderhoud & reparatie, wegenbelasting, verzekering, APK en pechhulp. U hoeft alleen nog zelf te tanken of laden.

Uw exclusieve auto is bij ons te leasen in de volgende vormen:

  • Private Lease
  • Financial Lease
  • Full Operational Lease (zakelijk)
  • Netto Operational Lease (zakelijk)

Wilt u een Exclusief model bij ons leasen? Bekijk dan hieronder onze voorraad.

Hero HKE Touareg

Exclusieve auto huren

Wilt u liever een exclusieve auto huren? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij bieden meerdere mogelijkheden: zoekt u een exclusieve auto voor één dag (bijvoorbeeld als trouwauto) of voor een langere periode? U kunt altijd contact opnemen met onze verhuurafdeling voor het aanvragen van uw huurauto. Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve auto verhuur.

Exclusieve, jong-gebruikte droomauto's met dealergarantie

IMG_6203