Škoda financiering

Een Škoda financieren tegen vaste lage maandlasten, waarbij u profiteert van de hoge restwaarde van de Škoda? Het Škoda Privé Plan is de financiering op maat welke aansluit bij uw wensen en financiële situatie. Bekijk onderstaande video voor nadere uitleg over het Škoda Privé Plan.

Škoda Privé Plan
Play

Škoda Privé Plan

Gunstige maandlasten.

Een Škoda financieren via het Privé Plan: geen hoge aanschafwaarde, vaste lage maandlasten en na de looptijd van de financiering bent u de eigenaar van de Škoda. Wij zijn er van overtuigd dat een financiering aan uw wensen moet voldoen, en daarom maken onze verkopers voor u graag een financiering op maat. Zo rijdt u naar volle tevredenheid in uw nieuw gefinancierde Škoda. Breng een bezoek aan onze showrooms of vraag direct een financieringsaanvraag aan.

De voordelen van het Škoda Privé Plan op een rij:

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor Škoda auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Huiskes-Kokkeler

Meer informatie

Heeft u al een Škoda uit voorraad op het oog? Op de pagina van de betreffende auto kunt via de financierings-calculator een indicatie krijgen van de mogelijke aanbetaling, slottermijn en het maandbedrag. Advies nodig? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.