Kopen incl. BTW

€ 23.490,-

Private leasen p/m v.a.

€ 389,-

De Škoda Fabia

De Škoda Fabia is door de jaren heen ruimer, veiliger en efficiënter geworden. Het succesnummer blijft staan voor hetgeen waar het voor ontwikkeld is: een praktische auto die zijn geld meer dan waard is.

Met de laatste generatie is de Fabia ruimer, veiliger en rijker uitgerust. Daarnaast zijn de rijeigenschappen ook flink verbeterd door de overstap naar het MQB-A0 platform. Ook het uiterlijk is stoerder geworden dankzij de grotere spoorbreedtes en een korte overhang. Ontdek hieronder mee over de populaire Škoda Fabia.

Beschikbare uitvoeringen

Onze Škoda Fabia voorraad

De Škoda Fabia van binnen

Digitaal

De nieuwe Fabia is er nu ook met een virtual cockpit. Het dashboard valt direct op door de symmetrie en het centraal vrijstaande display. De bestuurder en inzittenden kunnen gebruik maken van een scala aan online diensten die te gebruiken zijn via het digitale instrumentenpaneel of met de Virtual Cockpit. 

De Fabia is leverbaar met geavanceerde veiligheidssystemen zoals Travil Assist, dat staat voor een samenwerking tussen Adaptive Cruise Control en Lane Assist. Het Side Asisst-systeem waarschuwt voor achteropkomend verkeer in de dode hoek. Parkeren wordt nog makkelijker met Park Assit.  Het systeem vindt vrije parkeerplaatsen en stuurt automatisch bij het inparkeren. Verkeersbordverkenning is ook verkrijgbaar op de nieuwe Fabia. 

skodafabia30

Verschillende motoren

De nieuwe Škoda Fabia is bij ons leverbaar met de keuze uit twee benzinemotoren:

  • 1.0 MPI 59 kW/80 pk | handgeschakelde versnellingsbak
  • 1.0 TSI 70 kW/95 pk | handgeschakelde versnellingsbak
  • 1.0 TSI 81 kW/110 pk | zeventraps DSG-transmissie

Beide motoren hebben een partikelfilter en voldoen aan de Euro 6d-emissienorm.

De vorm van de Fabia is strakker en sportiever waardoor de Cw-waarde (eenheid voor luchtweerstand) slechts 0,28 is. De Fabia is hiermee de meest gestroomlijnde auto in zijn segment. 

Škoda Maandabonnement (Flex Lease)

Voor iedereen die nóg meer flexibiliteit rondom z'n Private Lease contract wil, is er nu Flex Lease. Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kunt u na minimaal 1 jaar het contract maandelijks kosteloos opzeggen. Zo rijdt u nóg zorgelozer in uw nieuwe Škoda Fabia! Het voordeel voor de rijder is een flexibele looptijd, waardoor u niet jaren vast zit aan een Private Lease contract. Na 1 jaar kan het contract maandelijks kosteloos opgezegd worden. Dit is tevens interessant voor u wanneer u een hypotheek wilt gaan afsluiten.

*Het Škoda maandabonnement kan voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.

Naar Škoda Flex Lease
Škoda Park Assist
Play

Škoda Park Assist

Met de Škoda Parkeer- en manoeuvreer assistent, parkeert u gemakkelijk in krappe plekken. De ultrasone sensoren voorkomen botsingen tijdens het inparkeren. Ideaal voor in de stad!

Škoda Fabia Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Škoda Fabia. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Škoda Fabia Zakelijke Lease

Voor zakelijke lease van de Škoda Fabia bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijk lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Škoda Fabia!