Kopen incl. BTW

€ 22.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 359,-
skodafabia35

De Škoda Fabia

Škoda presenteert de gloednieuwe, vierde generatie van de succesvolle Fabia. Samengevat: de Fabia is ruimer, veiliger en efficiënter. Het succesnummer blijft daarbij wel staan voor hetgeen waar het voor ontwikkeld is: een praktische auto die zijn geld meer dan waard is. De nieuwe Fabia is nu in de showroom te bewonderen. Lees de uitgebreide nieuwsbericht voor meer informatie.

Groter en veiliger

Omdat er overgestapt is naar het modulaire MQB-A0 platform, is de nieuwe Fabia in alle opzichten groter dan zijn voorganger. De bagageruimte is bijvoorbeeld weer gegroeid met 50 liter. Door een nog strengere carrosseriestructuur, zet de nieuwe Fabia ook een belangrijke stap op het gebied van veiligheid. Er is er genoeg keuze uit vele moderne rijsassistentiesystemen die hiervoor alleen maar verkrijgbaar waren op de Škoda Fabia's in de hogere klassen.

Krachtigere proporties en een stoerder uiterlijk sieren de nieuwe Fabia. Grotere spoorbreedtes en een korte overhang in het carrosserie helpen mee aan het nieuwe uiterlijk. LED-verlichting is standaard (optioneel Full-LED) op de nieuwe Fabia, waardoor de koplampunits met de grille een nog strakker geheel vormen.

Beschikbare uitvoeringen

Onze Škoda Fabia voorraad

Digitaal

De nieuwe Fabia is er nu ook met een virtual cockpit. Het dashboard valt direct op door de symmetrie en het centraal vrijstaande display. De bestuurder en inzittenden kunnen gebruik maken van een scala aan online diensten die te gebruiken zijn via het digitale instrumentenpaneel of met de Virtual Cockpit. 

De Fabia is leverbaar met geavanceerde veiligheidssystemen zoals Travil Assist, dat staat voor een samenwerking tussen Adaptive Cruise Control en Lane Assist. Het Side Asisst-systeem waarschuwt voor achteropkomend verkeer in de dode hoek. Parkeren wordt nog makkelijker met Park Assit.  Het systeem vindt vrije parkeerplaatsen en stuurt automatisch bij het inparkeren. Verkeersbordverkenning is ook verkrijgbaar op de nieuwe Fabia. 

skodafabia30

Benzinemotoren

De nieuwe Škoda Fabia is bij ons leverbaar met de keuze uit twee benzinemotoren:

  • 1.0 TSI 70 kW/95 pk | handgeschakelde versnellingsbak
  • 1.0 TSI 81 kW/110 pk | zeventraps DSG-transmissie

Beide motoren hebben een partikelfilter en voldoen aan de Euro 6d-emissienorm.

De vorm van de Fabia is strakker en sportiever waardoor de Cw-waarde (eenheid voor luchtweerstand) slechts 0,28 is. De Fabia is hiermee de meest gestroomlijnde auto in zijn segment. 

Škoda Maandabonnement (Flex Lease)

Voor iedereen die nóg meer flexibiliteit rondom z'n Private Lease contract wil, is er nu Flex Lease. Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kunt u na minimaal 1 jaar het contract maandelijks kosteloos opzeggen. Zo rijdt u nóg zorgelozer in uw nieuwe Škoda Fabia! Het voordeel voor de rijder is een flexibele looptijd, waardoor u niet jaren vast zit aan een Private Lease contract. Na 1 jaar kan het contract maandelijks kosteloos opgezegd worden. Dit is tevens interessant voor u wanneer u een hypotheek wilt gaan afsluiten.

*Het Škoda maandabonnement kan voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.

Škoda Park Assist
Play

Škoda Park Assist

Met de Škoda Parkeer- en manoeuvreer assistent, parkeer je gemakkelijk in krappe plekken. De ultrasone sensoren voorkomen botsingen tijdens het inparkeren. Ideaal voor in de stad!

skodafabia42

Brochure en prijslijst Škoda Fabia

Ervaar de nieuwe Fabia