De elektrische auto die u verder brengt.

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 12%. De e-Golf is herkenbaar aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.  Bekijk onze voorraad occasions.

Nu met EV Subsidie tot € 4.000

Bent u van plan een e-Golf aan te schaffen? Dan draagt de overheid maar liefst € 4.000 bij op een nieuwe elektrische auto. Kiest u voor een occasion? Dan bedraagt de subsidie € 2.000. 

De EV subsidie geldt ook voor private lease. Het totale subsidiebedrag wordt dan verdeeld over 48 maanden.

Standaard compleet

De Volkswagen e-Golf E-dition is standaard al zeer rijk uitgerust met o.a. het 'Discover Media' navigatie- en multimediasysteem, 16" lichtmetalen 'Astana' velgen, LED koplampen, Multifunctioneel stuur, Adaptive Cruise Control, Active Info Display en nog veel meer.

Laadoplossingen voor de Volkswagen e-Golf

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opladen van de e-Golf. De meest voorkomende opties zijn de wallbox voor thuis of op het werk. Tijdens uw werkdag of 's nachts kunt u dan de auto opladen. Bent u onderweg en moet u bijladen? Dan wordt vaak een snellader gebruikt, bijvoorbeeld een FastNed of Ionity laadpunt. 

Volkswagen e-Golf (4)

Brochure & prijslijst Volkswagen e-Golf

Kies een e-Golf uit voorraad

Ervaar de e-Golf