Volkswagen modellen

Bekijk hier alle Volkswagen modellen die we kunnen leveren. Of u nu een nieuwe of gebruikte Volkswagen zoekt, wij vinden de perfecte auto die bij u past.

Bekijk alle Volkswagen SUV's

Het aanbod in het SUV segment is bij Volkswagen zeer uitgebreid. Van de compactste Volkswagen T-Cross, tot de ruimste Volkswagen Touareg. En daar tussen in de populaire T-Roc en de Tiguan. Zo heeft u altijd een SUV welke aan uw wensen voldoet en bij uw situatie past. Liever elektrisch: kies voor de ID.3 of ID.4

Volkswagen ID-family: 100% elektrisch

Het aanbod elektrische Volkswagens wordt in rap tempo uitgebreid. De ID.3 was er als eerste, gevolgd door de grotere broer: de ID.4 en haar Coupé-variant, de ID.5. Maar ook de vertrouwde Golf is er in een volledig elektrische variant: de e-Golf. Bekijk hieronder alle huidige elektrische modellen.

De plug-in hybrids van Volkswagen

Geniet van het beste van twee werelden: een Volkswagen plug-in hybrid. Met zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor, een hybride-Volkswagen heeft een serieus vermogen en een laag verbruik tegelijk.

Onze Volkswagen Hatchbacks, Stationwagons, MPV's en Sedans

In deze segmenten vind u vele iconische Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen up!, Polo en de Golf. Maar ook ruimere stations zoals de Volkswagen Golf Variant en Volkswagen Passat Variant. En wat denkt u van de elegante en sportieve Arteon? Bekijk ze allemaal hieronder.