Kopen incl. BTW

€ 20.790,-

Klein maar toch Volkswagen

De up! behoeft weinig uitleg. De kleinste Volkswagen is één van de ruimste en kleurrijkste in zijn klasse. Dankzij de compacte driecilinder motor biedt de up! plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Niet voor niets de meest populaire stadsauto in Nederland. Leverbaar in diverse uitvoeringen, waaronder een sportieve GTI en zelfs een 100% elektrische e-up!. 

Compact formaat, grootse prestaties

De Volkswagen up! is met zijn compacte formaat een wendbare stadsauto. De lengte van de Volkswagen up! is 3,60 meter, de draaicirkel betreft 9,8 meter en de inhoud van de bagageruimte is toch verrassend ruim: 251 liter. 

De Volkswagen up! verdwijnt na 12 jaar uit de productie, natuurlijk een groot gemis voor ons. Toch is er nog één laatste mogelijkheid om deze vrolijke compacte Volkswagen up! te rijden: Bekijk hieronder onze Volkswagen up! voorraad.

Beschikbare uitvoeringen van de up!

Onze Volkswagen up! voorraad

De Volkswagen up! van binnen

Standaard op de up!

De standaarduitrusting van de up! bevat:

  • Climatic airconditioning
  • Lane Assist
  • Radio Composition Phone met smartphone integratie
  • Centrale vergrendeling met afstandbediening
  • Bandencontrolesysteem
  • Elektrische ramen vóór
  • Bumpers in carrosseriekleur

Welke up! past het best bij u?

De up! is in diverse aantrekkelijke uitvoeringen leverbaar. Kies voor de up! beats voor de beste audio, de up! R-Line voor de meest complete, de up! GTI voor de sportiefste of de volledig elektrische e-up!. Bekijk alle mogelijkheden in de brochure.

Volkswagen up! Highline (6)

Brochure & prijslijst Volkswagen up!

Over de Volkswagen up!

De Volkswagen up! is de populairste compacte stadsauto in Nederland. De Volkswagen up! is in 2007 voor het eerst aan de wereld geïntroduceerd als conceptcar op de IAA in Frankfurt. De up! is daarna in 2011 op de markt gebracht en is altijd voorzien geweest van een 1.0 driecilinder benzinemotor. Sinds eind 2013 is de up! ook als 100% elektrische e-up! beschikbaar. 

Waar de up! bij de introductie in 2011 enkel als 3-deurs leverbaar was, is hij nu nieuw enkel nog als 5-deurs aan te schaffen. Qua motorisering kunt u kiezen uit een 1.0 MPI motor met 65pk, of een 1.0 TSI motor met 115 pk. Deze laatste motor is enkel beschikbaar op de up! GTI, welke in 2017 op de markt is gekomen.