Kies voor een jong gebruikte Private Lease Occasion

Met onze jong gebruikte Private Lease Occasions profiteert u van alle voordelen van Private Lease: U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de auto, verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. De enige kosten die u nog hoeft te maken zijn de tank/laadkosten van de Private Lease Occasions. 

En het grootste voordeel: De Private Lease Occasions zijn erg scherp geprijsd!

Bekijk hieronder een greep uit de Private Lease Occasions en ga naar het gehele aanbod. 

De voordelen van onze Private Lease Occasions

Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Jong gebruikt Jong gebruikt
Goed onderhouden Goed onderhouden
All-in prijs All-in prijs
Enkel nog zelf tanken/laden Enkel nog zelf tanken/laden

Private Lease Occasions voorraad

Vanafprijzen o.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Genoemde vanafprijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometer. Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Maximale meerkilometerprijs: €0,20.

Veelgestelde vragen

 • Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

  » Afschrijving en rente
  » Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
  » Schadeherstel
  » Houderschapsbelasting
  » Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
  » Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
  » Inclusief BTW en BPM

  Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

 • Ja, dit is mogelijk! Je krijgt dan de inruilwaarde van je auto op je bankrekening gestort als cashback. De inruilwaarde in mindering brengen op je private lease maandbedrag is niet mogelijk. 

 • Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

 • In de meeste gevallen hoef je geen borg te voldoen. Afhankelijk van het type voertuig en het door ons ingeschatte risico is het echter wel mogelijk dat wij om een borgstelling vragen. Een aanbetaling inbrengen in het leasecontract is niet mogelijk.

 • Wij vragen om een kopie van uw rijbewijs, salarisspecificatie en bankafschrift (voorzien van de NAW-gegevens). Deze informatie zal worden gebruikt om het financiële risico in te schatten waarbij wij onder andere gebruik maken van de EDR Credit Services (www.edrcreditservices.nl). Tijdens het offertetraject kan het zijn dat je mogelijk gebeld wordt door de EDR voor het verzamelen van aanvullende informatie.

 • Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. Bij het afsluiten van het contract wordt 100% van het totaal van de leasetermijnen doorgegeven aan de BKR.

  Rekenvoorbeeld:
  Stel je leaset via Private Lease een auto voor € 225,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend: 48 maanden x € 225,- = € 10.800,-. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

 • Wij bieden altijd een proefrit aan met de auto die je voor ogen hebt, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is. Niets is vervelender dan een auto die niet rijdt zoals je verwacht, en dat begrijpen we.

 • De algemene voorwaarden van het Keurmerk Private Lease vind je hier (PDF, opent in een nieuw venster).

 • Bij inname van je privé lease auto wordt een voertuiginspectie uitgevoerd. Waar kijken we naar en wat is goed om te weten?

  Dat vind je in dit document (PDF, opent in een nieuw venster).

  Aanvullende vragen? Stel je vraag via vraag@hkautolease.nl 

 • Onze verzekeringsvoorwaarden vind je hier (PDF, opent in een nieuw venster).

 • Op onze private lease dienstverlening is ons privacy statement van toepassing.