790d55b7-be9d-447b-8870-5d5d3aa61edc

Volkswagen Transporter laadruimte

Het beschermen van uw lading doet u met de laadruimte oplossingen van Huiskes-Kokkeler. Maak uw laadruimte functioneler, geluiddempend en veiliger.

Bekijk hieronder ons aanbod laadruimte oplossingen.

Alle aangeboden producten, services/diensten, acties en prijzen zijn onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

laadruimte bekleden

Compleet laadruimte pakket

De laadruimte en lading beschermen en de bus er verzorgd uit laten zien? Laat dan de laadruimte van uw Volkswagen Transporter stofferen! Wij maken gebruik van hoogwaardig naaldvilt wat zich kenmerkt in duurzaamheid van het product. Met andere woorden: hier heeft u jaren lang geen omkijken naar!

Gemaakt van hoogwaardig materiaal in de vorm van naaldvilt en polyribmat is uw laadruimte niet gevoelig voor slijtage. De stoffering komt inclusief:

  • Stijlen
  • 2x LED
  • Hemel stoffering
  • 9 mm betonplex laadvloer incl. polyribmat
  • Zijwanden en achterdeuren

Prijs: € 1.499*

*Prijs is o.b.v. Transporter L2 met dubbele cabine.

Tussenschot stofferen

Om het plaatje compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om het tussenschot door ons te laten stofferen. Het beschermt de lading, de bus en het dempt ook nog het geluid. Het betreft het stofferen van de laadruimtekant van het tussenschot. Cabinekant kan voor hetzelfde bedrag gestoffeerd worden. Stoffering is niet mogelijk bij reeds gemonteerde tussenschoten.

Stoffering is gemaakt van naadvilt. 

Prijs: € 295

Wielkast omtimmeren

Om de laadruimte optimaal te benutten, kunt u de schuin-aflopende wielkasten laten omtimmeren. Let op: de omtimmering is exclusief stoffering.

Wielkast is gemaakt van 'Betonplex' en is 9mm dik.

Prijs: € 295

Sjorrails

Niets is vervelender dan lading wat in de bus alle kanten op valt, met als resultaat: beschadigde lading en bus. Zet de lading vast en voorzie uw Transporter van sjorrails!

Sjorrails is inclusief 2 sjorbanden & 4 sjorogen.

Prijs: € 295

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op of kom naar onze vestiging. U bent van harte welkom!

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens
Platinastraat 50
7554 NA Hengelo
Telefoon 074-255 41 52