DAGO is nu Huiskes-Kokkeler

DAGO is nu Huiskes-Kokkeler

In december 2021 werd bekend dat DAGO overgenomen zou worden door Huiskes-Kokkeler. Per ingang van 2022 sloot DAGO zich aan bij de Huiskes-Kokkeler Autogroep. Toch zult u weinig veranderingen merken, want de Achterhoekse nuchterheid komt zeer nadrukkelijk terug in de kernwaarden van Huiskes-Kokkeler. De service en persoonlijke betrokkenheid die u gewend bent, blijven. Met in totaal 10 vestigingen zijn Huiskes-Kokkeler en DAGO nu samen de grootste Volkswagen- Audi-, Škoda-,  SEAT- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Oost-Nederland. 

Social bekendmaking

De overname

Na de overname is ons aantal vestigingen gegroeid naar 10. Hierdoor staan wij voor u klaar in zowel Twente, als Achterhoek. Naast onze dealermerken zijn Huiskes-Kokkeler en DAGO specialist op het gebied van autoschadeherstel, styling & performance en bedrijfswageninrichting. Met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Hengelo en Enschede kunnen wij u op grotere schaal van dienst zijn. De overname van DAGO brengt met zich mee dat we één website kunnen voeren met een nog grotere voorraad en uitgebreider aanbod qua diensten. In ieder geval blijven de service, kwaliteit en betrouwbaarheid zoals u van DAGO gewend bent. Bij al onze vestigingen bieden we u optimale mobiliteit en zorgen wij ervoor dat u van de beste service wordt voorzien. Samen zorgen we voor een mooie toekomst.

Het Achterhoekse DNA blijft

Met de overgang van de DAGO-website naar Huiskes-Kokkeler zal het even wennen zijn aan een andere indeling en structuur. Verder zal alles hetzelfde blijven als wat u van DAGO gewend bent. Onze medewerkers in Doetinchem, Aalten en Ulft verlenen u nog steeds dezelfde service en zorgen ervoor dat u wordt voorzien van optimale mobiliteit. Dezelfde producten en diensten, maar met een nieuwe website: DAGO-Powered by Huiskes-Kokkeler staat voor u klaar! 

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de overname

 • Per begin januari 2022 werd Autobedrijf DAGO onderdeel van de Huiskes-Kokkeler Autogroep.

 • De vestigingen in Doetinchem en Aalten blijven geopend en u kunt gewoon gebruik blijven maken van de service die u van DAGO gewend bent. Bekijk deze pagina voor de services en contactgegevens per vestiging.

 • Naast de huidige vestigingen van Huiskes-Kokkeler in Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Enschede zullen nu de vestigingen Doetinchem, Aalten en Ulft onder de Huiskes-Kokkeler groep vallen. Ook RegioAutoverhuur, RegioLease en Siebelink Autoschade zijn overgenomen.

 • De contactgegevens van onze DAGO-vestigingen blijven ongewijzigd. Onze verkoopadviseurs en werkplaatsmedewerkers zijn via dezelfde telefoonnummers en e-mail adressen te bereiken.

Veelgestelde vragen over uw lopende zaken

 • Ja, geplande afspraken blijven staan en gaan gewoon door. Heeft u vragen over uw service-afspraak? Mail dan met info@dago.nl. Of bel 0314-376 300.

 • De service van DAGO blijft zoals u gewend bent. Wel is het nodig om van tevoren een afspraak in te plannen. Dit kan gemakkelijk en snel via onze online planner.

 • De garantie van uw auto en de garantie op onderhoud en reparaties blijven gelden zoals afgesproken.

 • Dit gaat gewoon door. Als er vragen zijn over de levering van de auto, neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

 • De aanvraag zal gewoon opgevolgd worden, een offerte blijft geldig onder de huidige voorwaarden. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele status i.v.m. de levertijden bij nieuw bestelde auto’s.

Veelgestelde vragen over RegioLease en RegioAutoverhuur

 • Regiolease zal worden overgenomen door VWPFS. Het leasecontract en de voorwaarden worden ook overgenomen en blijven ongewijzigd. Er zullen wel wat administratieve wijzigingen zijn als u klant bent bij Regiolease. Hierover zullen we u tegen die tijd persoonlijk informeren.

 • U kunt in de auto blijven rijden of u kunt op de afgesproken datum de auto ophalen/brengen. Er zullen wel wat administratieve wijzigingen zijn die gemoeid gaan met de overname. Hierover zullen we u tegen die tijd persoonlijk informeren. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze verhuurmedewerkers.

Over Huiskes-Kokkeler en DAGO