Stijlvolle uitvoering

Na enige tijd afwezig te zijn geweest, biedt Audi haar sportieve S edition Competition-modellen van de A4 Limousine, A4 Avant, A5 Coupé & A5 Sportback weer aan voor levering. Met deze modellen sluiten fraaie ‘Black’ accenten perfect aan bij de sportiviteit van S line en de stijlvolle luxe van Audi.

Hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen zijn natuurlijk de zwarte accenten. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’. Evenals in de voor- en achterbumpers zijn zwarte accenten te vinden. Alle modellen hebben extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl, terwijl de A4 Avant zelfs matzwarte dakrails krijgt. Andere herkenbare S edition Competition-details zijn 18 inch lichtmetalen velgen in 10-spaaks dynamic design voor de A4-modellen en 19 inch lichtmetalen velgen in multispaak design voor de A5 modellen.

a4binnen2

Standaard sportief

De nieuwe S edition Competition-modellen benadrukken hun sportieve karakter met name door een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line. Dit laatste wordt met een S line logo onder meer verwerkt in de sportstoelen, edelstalen pedalen en het multifunctioneel -met leder bekleed stuur. De zwarte hemelbekleding sluit perfect aan bij de overige ‘Black’ accenten. Daarnaast is het interieur opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar uw eigen wens in te richten.

a5buiten1

Technologie met veel luxe

In onze nieuwe S edition Competition-modellen wordt sportiviteit gecombineerd met hoogwaardige technologie en luxe. Zo beschikken de A4 S edition Competition-modellen over LED-koplampen en -achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. Voor de A5-uitvoering is er slimme Matrix LED-verlichting met grootlichtassistent. De Audi virtual cockpit met het MMI navigatie plus multimediasysteem inclusief Audi Connect bieden u een berg aan online functies. Met het Audi sound system wordt voor u de juiste toon gezet, zorgt comfortairconditioning voor een aangenaam en gezond interieurklimaat en biedt het alarm (klasse 3) bescherming tegen ongewenste gasten.

Twee varianten, S tronic altijd standaard

De Audi A4 en A5 S edition Competition-uitvoeringen zijn er als 35 TFSI (110 kW/150 pk) en 40 TFSI (150 kW/204 pk). Een S tronic-automaat met dubbele koppeling is standaard inbegrepen. De 40 TFSI-modellen zijn er optioneel ook als quattro vierwielaandrijving.

  • De A4 S edition Competition Limousine is er vanaf € 49.363*, de Avant vanaf € 52.303*.
  • De A5 Sportback S edition Competition is leverbaar vanaf € 57.363* en de Coupé vanaf € 57.763*. Vier jaar garantie is voor alle modellen standaard.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.