Kopen incl. BTW

€ 52.825,-

Private leasen p/m v.a.

€ 880,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 808,-

Financieren p/m v.a.

€ 563,-

De Audi A4 Avant

De A4 Avant is dankzij zijn aangescherpte front, de bredere grille en de standaard LED-koplampen nog sportiever geworden. Alle uitvoeringen van de A4 Limousine en Avant zijn 100% connected en bevatten de nieuwste assistentiesystemen en veiligheidssystemen. Waaronder fileassistent en afslagassistent, maar ook de meest up-to-date verkeerslicht- en gevareninformatie.

De veelzijdige Audi A4 Avant is de perfecte combinatie van sportief rijden en veel gebruiksgemak. De bagageruimte biedt 495 liter en met de achterbank neergeklapt zelfs 1.495 liter om uw spullen met gemakt te kunnen vervoeren. Om optimaal gebruiksgemak van deze ruimte compleet te maken biedt de Audi A4 Avant standaard een elektrisch bedienbare achterklap (zowel openen als sluiten) en werkt ook het afdekscherm in de bagageruimte volledig elektrisch. Voor ultiem gemak kunt u kiezen voor de optie waarbij de achterklep met een voetbeweging opent. Uiteraard biedt de Audi A4 Avant daarnaast het luxe interieur en rijke standaarduitvoering welke u van Audi gewend bent.

Lees hieronder over de standaarduitvoeringen, opties en de brochures en prijslijsten van de Audi A4 Avant. 

Ervaar de A4 Avant

Onze Audi A4 Avant voorraad

ARS3850-68 Audi A4 Avant4

Kracht en comfort ineen

De nieuwe Audi A4 toont zijn kracht met de keuze uit zeven turbomotoren die variëren van 110 kW (150 pk) tot 225 kW (347 pk). Ze worden allemaal standaard geleverd met een zeventraps S tronic of achttraps tiptronic automaat. Vier van deze turbomotoren beschikken over mild-hybrid technologie (MHEV) die aangesloten zijn op een 12V elektrisch systeem.
Deze motoren zijn gecombineerd met een sportonderstel, waardoor een sportieve rijbeleving gegarandeerd is. Met Audi Drive Select kunt u de gewenste rijstand instellen: standaard, comfort of sport.

Technische specificaties

De A4 Avant heeft naast een stoere uitstraling ook veel technische voorsprong op andere modellen in zijn klasse. De Hightech LED-verlichting voor, cruise control en fileassistent zorgen voor een optimale rijervaring. Daarnaast is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm in het dashboard.

ARS3850-68 Audi A4 Avant1

De standaard opties op de Audi A4 Avant Pro Line

  • 16" lichtmetalen velgen "5-arm" design
  • Volautomatische 3 zone airconditioning
  • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
  • Audi smartphone interface

Overige uitvoeringen van de A4 Avant

Over de Audi A4

De Audi A4 is sinds 1995 geproduceerd en is als opvolger van de Audi 80 in 1994 gepresenteerd. De rijke historie van de Audi A4 gaat via maar liefst 5 generaties terug in de tijd. 

  1. Eerste generatie: 1995 - 2001
  2. Tweede generatie: 2001 - 2004
  3. Derde generatie: 2004 - 2008
  4. Vierde generatie: 2007 - 2015
  5. Vijfde generatie: 2015 - heden

Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant, de stationwagen variant van de Audi A4, is in 1996 voor het eerst op de markt gebracht en is sindsdien niet meer van de productielijnen verdwenen. De A4 Avant is een geliefde en populaire stationwagen welke gedurende de tweede generatie ook als S4 Avant op de markt kwam in 2003 (evenals de S4 Limousine). Vanaf 2006 (derde generatie) was de Avant ook als RS4 leverbaar met een V8-motor welke 420 pk leverde. 

Sinds de introductie van de Audi A4 Avant, S4 en RS4 Avant zijn deze modellen niet meer verdwenen. De Audi A4 is naast deze modellen ook nog door de Audi A4 Cabriolet van gezelschap voorzien, en uiteraard van de nodige facelifts door de jaren en generaties heen. Met de Audi A4 (Avant, Limousine of Cabriolet) kiest u dus voor een model met een lange en bewezen historie welke voorzien is van alle luxe, comfort en technologische updates die u van Audi kent.