Nieuwe details en functies

Voor het komende modeljaar staat er voor de Audi A6 Limousine en A6 Avant een vernieuwing gepland, waardoor u kunt genieten van een verder uitgebreide standaarduitrusting en prijsverfijning! Hierbij worden design en prestaties verder geoptimaliseerd dankzij nieuwe updates. De vernieuwde Audi A6, al beschikbaar vanaf € 64.554*. Nieuw is bijvoorbeeld de honingraat design grille die de A6 Limousine en Avant hun onderscheidende uitstraling geeft. De matrixlook full-LED koplampen verlichten uw weg in stijl en is er de opvallende nieuwe diffuser aan de achterzijde. Met de vernieuwde Audi A6 wordt uw rijervaring nóg luxer en innovatiever.

vernieuwdeaudia68

Extra luxe, comfort en veiligheid

Met de nieuwe Audi A6 is er ook een nieuwe standaard gelegd van luxe en comfort. Ervaar ongeëvenaarde veiligheid en geniet van elke rit met de nieuwste features. Automatische airconditioning met vier klimaatzones, het vernieuwde Audi Sound System en geavanceerde technologieën, zoals verkeersbordherkenning en lane departure warning, zijn nu standaard op alle uitvoeringen. Bovendien zijn er elektrisch verstelbare, inklapbare, verwarmbare en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie aanwezig, samen met elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief bestuurdersstoelgeheugen. U bent altijd verbonden met de Audi smartphone interface plus en Audi phonebox Light, waarmee de A6 nog verder verbeterd is.

vernieuwdeaudia64

Efficiënt en krachtig: MHEV en PHEV

De Audi A6 40 TFSI-modellen krijgen een krachtigere en efficiëntere technologie, met een indrukwekkende 150 kW/204 pk onder de motorkap, versterkt door milieubewuste mild-hybridetechnologie. Voor nog duurzamere ritten, kunt u kiezen voor de 50 en 55 TFSI-varianten met plug-in hybridetechnologie, waarmee u een puur elektrische range tot wel 68 kilometer**kunt bereiken.

vernieuwdeaudia66

Voor iedere smaak een unieke A6

De vernieuwde Audi A6 Limousine en A6 Avant zijn beschikbaar in verschillende varianten, die begint bij de Advanced Edition. Kies uit de krachtige 40 TFSI MHEV en 50 TFSI e quattro-modellen, uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare sportstoelen voorin en een multifunctioneel driespaaks lederen stuur. Geniet van de verschillende handige functies in de Audi virtual cockpit en MMI navigatie plus.

Voor meer dynamiek is er de A6 50 TFSI e quattro met geavanceerde plug-in hybridetechnologie, met 220 kW/299 pk aan vermogen. Kies voor de sportieve S edition met het opvallende S line exterieur en interieur, 19 inch lichtmetalen velgen en innovatieve HD Matrix LED koplampen. Sportief en dynamisch rijden in de A6 is gegarandeerd!

vernieuwdeaudia65

S edition Competition uitvoering

Wilt u genieten van maximale sportiviteit en kracht in de Audi A6? Dan is er de 40 TFSI S edition Competition. Sportiviteit en luxe wordt hier versterkt door het lichtpakket plus met sfeervolle ambient lighting, Privacy Glass en het stijlvolle optiekpakket in zwart. Maar er is nog meer! Het uiterste van dynamiek en luxe wordt bereikt met de Audi A6 55 TFSI e quattro Pro Line S Competition, het ultieme vlaggenschip met een 270 kW/367 pk krachtige motor. Geniet van extra details, zoals de zwarte spiegelkappen, opvallende rode remklauwen en het onderaan afgevlakte lederen sportstuur met handige schakelpaddles. Kies voor de uitvoering waarin u uw ideale rijervaring opdoet!

vernieuwdeaudia67

Scherp in alle opzichten

Ontdek de nieuwe Audi A6 met zijn strakker design, luxere uitrusting en een aangescherpte prijs! Rijd nu in stijl met de A6 40 TFSI Limousine vanaf slechts € 64.554* en de Avant vanaf € 67.710*. Wilt u meer weten over de A6 die het beste bij u past? Neem contact met ons op en we helpen u verder bij Audi Centrum Hengelo of Audi Centrum Doetinchem!

Toelichting

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.