Verfijnder en sportiever

Audi geeft de A6 en A7 Sportback een verfijnde upgrade, waardoor deze modellen nu een onmiskenbaar vleugje RS in hun front hebben. Hoewel de aanpassingen subtiel zijn, zijn ze voldoende om de vernieuwde versies direct te onderscheiden van hun voorgangers. De Audi-liefhebber zal zeker de details weten te waarderen!

9wgy07lbqxwf_600

En de ontwikkeling van de A6 e-tron?

Audi zet vol in op elektrificatie met de ontwikkeling van de A6 e-tron, het elektrische alternatief voor de huidige populaire A6. Maar ook deze klassieke modellen worden niet vergeten. De vernieuwde Audi A6 en A7 Sportback krijgen een subtiele facelift, met een opvallende nieuwe grille geïnspireerd op de RS6 Avant en RS7 Sportback. De enige uitzondering is de avontuurlijke A6 Allroad Quattro, die een uniek verticaal spijlenpatroon heeft. Audi blijft innoveren.

obmy2p4bkqk2_800

Veel opties verkrijgbaar

Ontdek de veelzijdige wereld van de Audi A6 en A7 Sportback. Deze iconische modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er voor elke Audi-liefhebber een perfecte keuze is. Of u nu gaat voor het strakke standaarduiterlijk, de indrukwekkende Advanced-uitvoering of de sportieve S Line-optiek, alles is mogelijk.

Wat maakt de facelift bijzonder?

Bij de standaardversies van de A6 en A7 Sportback is er al een stoere matzwarte afwerking aan de voorkant, met een chroomkleurige omlijsting rondom de Singleframe-grille. De Advanced Line tilt het design naar een hoger niveau met een grille in Dark Chrome, verticale luchtinlaten aan de voorkant en een opvallende achterbumper met diffuser en zilverkleurige accenten. Voor de S Line-variant is er een herkenbare grille met chroomkleurige inzetstukken.

Ook in het interieur zijn er veranderingen te zien. Het S-Line-interieurpakket voegt een vleugje elegantie toe aan de modellen, met een overwegend zwarte afwerking. Daarnaast zijn er luxe details aanwezig, zoals een met leer bekleed stuurwiel met schakelflippers en stijlvolle rvs-pedalen. Ook de Audi S6 en S6 Sportback hebben enkele opvallende veranderingen ondergaan op detailniveau.

Speciale lakkleuren

Tevens introduceert Audi de nieuwe lakkleuren Arcona White en Madeira Brown Metallic. Ook de S6, S7 Sportback en de A6 en A7 Sportback zijn in S-Line-trim voortaan tevens in de nieuwste kleuren rood en blauw te verkrijgen. innenin zijn er ook veranderingen met nieuwe materialen en elk A6 en A7 Sportback model wordt geleverd met het indrukwekkende 12,3-inch Virtual Cockpit. Zelfs de A6 en S6 modellen met 'basiskoplampen' zijn geüpgraded naar volledige ledverlichting, inclusief unieke led-dagrijverlichting. Bovendien zijn Park Assistant en Park Assist Plus nu standaard aanwezig, wat het inparkeren gemakkelijker maakt. Om het geheel af te maken, zijn er ook nieuwe lichtmetalen wielen toegevoegd

Onlangs werd bekend dat Audi de A7 Sportback uit het Nederlandse leveringsgamma knipte. Of de A7 Sportback straks weer in Nederland leverbaar is, is nog niet bekendgemaakt.