Onthulling op IAA Mobility 2023

Komende week (5 t/m 10 september) vindt de jaarlijks terugkerende Automotive beurs in Duitland plaats; het IAA Mobility. Aan de vooravond van de IAA Mobility 2023 in München, op 3 september, onthult Audi het futuristische interieur van de gloednieuwe Q6 e-tron. Als het eerste model op het innovatieve Premium Platform Electric (PPE), staat deze elektrische nieuwkomer in de startblokken om de wereld te veroveren. Gedurende de dagen dat de IAA Mobility 2023 in München plaatsvindt, geeft Audi het publiek een kijkje in de elektrische innovaties van het merk. Bent u wellicht van plan om de IAA Mobility 2023 in München te bezoeken, dan bent u één van de eersten wie de nieuwe Audi Q6 e-tron kan bewonderen!

audiq6e-tron3

Tastbare digitalisering

Beleef de toekomst tijdens de Volkswagen Group Media Night, die vlak voor de spannende persdag van de IAA plaatsvindt, zo vertelt Marc Lichte, het creatieve brein achter Audi's Hoofd Design: in het vernieuwde interieur van de Audi Q6 e-tron draait alles om de gebruiker. Met deze nieuwe designkoers wordt de digitalisering zelfs tastbaar, een unieke innovatie waar dit concept centraal staat: schermen vloeien samen tot een meeslepend 'digitaal podium', waarop de digitale wereld tot leven komt. Daarnaast is de opzet van de bediening volledig herschreven, waarmee Audi als voortrekker van premium elektrische mobiliteit wil gaan fungeren.

E3 software

Misschien heeft u er nog niet van gehoord, maar de Audi Q6 e-tron is voorzien van nieuw ontworpen ´E3 software-architectuur”. Deze technologie naadloos samen met uw digitale levensstijl. Een systeem dat persoonlijke infotainment- en connectiviteitsbeleving biedt die voortdurend bijgewerkt wordt. Reis mee naar de toekomst en ontdek de revolutie van rijden.

audiq6e-tron4

(Elektrische) toekomst van Audi

Op 4 september staat de persdag op de agenda om bezoekers van de Summit het innovatieve interieur van de Q6 e-tron te laten beleven. Dit vindt plaats in het Riem expositiecentrum. Laat u verrassen door de verschijning van de gecamoufleerde pre-productiemodel van de Q6 e-tron en maak kennis met de technologische voorzieninen van Audi's elektrische revolutie via interessante exposities op de Volkswagen Groep stand.

Voor iedereen een belevenis

Vanaf 5 september staat Audi in het teken van elektrische vernieuwing! Ontdek het allemaal op onze 'Open Space' op de Wittelsbacher Platz in München. Dit is een ideale gelegenheid om de elektrische revolutie zelf te ervaren het circulaire proces dat de duurzame koers van een circulaire economie bepaalt. Mis vooral niet de speciale tentoonstelling van de Audi activesphere-concept, die zijn grootschalige Duitse debuut maakt tijdens de IAA Mobility. Breng een bezoek aan de IAA Mobility 2023 in München en ervaar de toekomst van Audi zelf!