Emoties oproepen

De bestuurder krijgt bij CUPRA alle aandacht, althans dat idee hadden de designers van CUPRA met betrekking tot het interieur van de 100% elektrische CUPRA UrbanRebel Concept. Jorge Diez, Design Director van CUPRA, zegt er het volgende over: “We hebben een interieur ontworpen dat de emoties maximaal prikkelt. Emoties die via je vingertoppen je lijf binnenstromen en van elke rit een belevenis maken.”

a-world-of-emotions-at-your-fingertips-03-hq

Belevingswereld creëren

Toen de CUPRA UrbanRebel Concept werd ontworpen, is er afgeweken van de voorgaande ontwerpen van CUPRA. Dit model is bestemd voor een nieuwe generatie bestuurders, die zijn opgegroeid met internet en computergames. Deze digitale belevingswereld keert terug in het baanbrekende interieur van de CUPRA UrbanRebel Concept.

CUPRA legt de focus op autoliefhebbers, waardoor alle elementen in het interieur gericht zijn op de bestuurder. Er komen twee beeldschermen tevoorschijn als u op de (start)knop drukt, hierop is alle noodzakelijke informatie te vinden. Samen met het head-up display wordt er in de CUPRA UrbanRebel Concept gezorgd voor een unieke rijbeleving.

a-world-of-emotions-at-your-fingertips-01-hq

Net als de virtuele wereld

Het interieur van de UrbanRebel Concept heeft veel wel van een computerspel. CUPRA heeft telkens de nieuwe generatie autoliefhebbers voor ogen gehouden. Dit resulteerde in een mooie kleurenmix, met paars- en groentinten en kleuraccenten rond de ‘zwevende’ console’. In de kuipstoelen is er gekozen voor fluorescerende kleuren, waarbij speciale 3D-technieken zijn ontwikkeld voor materialenverwerking.

Het sportstuur in de CUPRA UrbanRebel Concept heeft een veelzijdige look: De sportiviteit wordt weergegeven met een afgevlakte onderkant en de bedieningsknoppen hebben veel overeenkomsten met knoppen van een controller. Met dit bijzondere interieur wordt elke rit met deze toekomstige elektrische stadsauto van CUPRA een geweldige ervaring.

Beleef de UrbanRebel
Play

Beleef de UrbanRebel