De tijdlijn van de CUPRA Raval

  • In de showroom: proefrijden mogelijk
  • Mogelijk om te bestellen
  • Vanafprijzen bekend
  • Wereldpremière en onthulling
  • Aankondiging en eerste beelden
Blijf op de hoogte

Auto voor de nieuwe generatie

Een compacte duurzame stadsauto voor de nieuwe generatie bestuurders. CUPRA verlaat de gebaande paden met de nieuwe CUPRA Raval, voorheen UrbanRebel. Het resultaat van de nieuwe designfilosofie is een rebelse benadering van 'De Stadsauto'. Het model wordt in 2025 toegevoegd aan het modelgamma van CUPRA.

Slider 1

Duurzaamheid in een compacte vorm

Met een lengte van slechts 4 meter is de Raval het gedroomde stadsautoformaat. De voorwiel aangedreven stadsauto is uitgevoerd met een 226 pk sterke elektromotor. Deze combinatie wordt gebouwd op het MEB-small platform van de Volkswagen Groep. De combinatie van een laag gewicht en performance, resulteert in een sprintsnelheid van 6,9 seconden (0 naar 100 km/u). Bovendien is op een volle accu een actieradius van 440 kilometer haalbaar. 

a-world-of-emotions-at-your-fingertips-05-hq

Interieur als een gameconsole

Als we naar het interieur kijken, zien we pas echt dat CUPRA het over een andere boeg heeft gegooid. In het interieur verwerkt CUPRA gerecyclede polymeren en biologische materialen. We zien op het stuur knoppen die we eerder herkennen van computergames, waarbij ook nog eens met een druk op de knop twee extra schermen tevoorschijn getoverd kunnen worden. 

CUPRA Raval
Play

CUPRA Raval

Innovatief en brutaal