Elektrische topprestaties

Maak kennis met de CUPRA Born Impulse,  de elektrische sensatie die “electrifying performance made for carlovers” naar een hoger niveau tilt. Deze compacte krachtpatser is nu nóg toegankelijker: met zijn strakke design, ruime interieur en complete uitrusting is de basisuitvoering al verkrijgbaar vanaf € 39.990*. Bovendien komt u met deze uitvoering in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950, waardoor u al kunt genieten van de Born vanaf € 37.040*. Tevens is er de nieuwe Born Edition, die voor slechts € 2.000 extra aan luxe en geavanceerde technologie biedt.

cuprabornedition5

100 kilometer in slechts 8 minuten

De eerste nieuwe uitvoering van de CUPRA Born wordt dus de Impulse. Met een krachtige elektromotor van 150 kW/204 pk versterkt hij het concept van “electrifying performance made for carlovers”. Hij schiet van 0 naar 100 km/h in slechts 7,3 seconden, terwijl zijn sportonderstel garant staat voor een opwindende rijervaring. Dankzij het 58 kWh accupakket biedt hij een indrukwekkende actieradius van 427 kilometer***. Wilt u onderweg opladen, volstaan 35 minuten aan een 120 kW-snellader om de accu van 5 naar 80% op te laden. In slechts 8 minuten laden is er alweer 100 kilometer extra rijplezier gerealiseerd.

cuprabornedition2

Complete uitrusting

Met de nieuwe Impulse-uitvoering van de CUPRA Born is er een perfecte mix van dynamiek en een complete standaarduitrusting. Deze sportieve auto is voorzien van opvallende details, zoals 18 inch lichtmetalen velgen (Cyclone Grey) en kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. De kenmerkende 'sharknose' is uitgerust met Full LED-verlichting in signature-vorm, terwijl luxe een centrale rol speelt met donker getinte achterste ruiten, een verwarmd stuur én parkeersensoren voor en achter. Het interieur trekt de aandacht met een indrukwekkend multimediasysteem inclusief een groot (30,4 cm) touchscreen en geavanceerde smartphone-functies, zoals Apple CarPlay en Android Auto. 

cuprabornedition4

Nieuwe Born Edition

Een andere nieuwe toevoeging aan het CUPRA-gamma, is de Born Edition. Deze biedt u meer luxe en geavanceerde technologie. Voor slechts € 2.000 extra ten opzichte van de Impulse krijgt u een scala aan fantastische extra's. Geniet van moeiteloos navigeren met het standaard navigatiesysteem en rij met vertrouwen dankzij de Predictive Adaptive Cruise Control en Pre-Crash veiligheidssystemen.

Daarnaast biedt de Born Edition handige functies die elke rit aangenamer maken, of u nu sportief rijdt of ontspannen cruiset. Maak gebruik van de achteruitrijcamera om gemakkelijk te manoeuvreren, de grootlichtassistent voor optimale zichtbaarheid en verkeersbordherkenning om nooit een bord te missen. Op koude dagen zorgt de stoelverwarming voor een heerlijk comfortabele rit en het alarmsysteem biedt dagelijks gemoedsrust.

cuprabornedition1

Maak gebruik van subsidie!

En er is nog meer goed nieuws voor particulieren! De CUPRA Born heeft nu een vanafprijs van slechts € 39.990*. Bovendien komt deze auto in aanmerking voor de SEPP-subsidie** van € 2.950, waardoor u hem al kunt rijden vanaf € 37.040*. Mis deze kans niet om te genieten van de perfecte combinatie van prestaties, luxe en betaalbaarheid met de CUPRA Born Impulse-uitvoering.

De CUPRA Born Edition is verkrijgbaar vanaf slechts € 41.990*. Hiermee krijgt u een uitgebreid pakket aan extra's ter waarde van € 2.000, waardoor u meer luxe en technologie krijgt voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Extra informatie

*  Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.cupraofficial.nl.

** Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s. Kijk op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor de voorwaarden. CUPRA kan geen garantie geven op uitkering van de subsidie door de overheid.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.