Buitengewoon onderscheidend

In een tijd waarin duurzaamheid en technologische innovatie hoog in het vaandel staan, heeft de Automotive enorme stappen gezet richting elektrificatie en geavanceerde mobiliteitsoplossingen. Het Spaanse merk CUPRA heeft hier de laatste jaren veelvuldig aandacht aan besteed, maar ook om op te vallen met sportieve looks. De Born (die vernoemd is naar een populaire wijk in Barcelona) van CUPRA is een voorbeeld van zo een opvallende en sportieve elektrische auto. Met een geweldige mix van prestaties, stijl en milieuvriendelijkheid heeft de CUPRA Born de laatste jaren veel aandacht getrokken van zowel zakelijke als particuliere autobezitters. In dit artikel zullen we de meerwaarde van de CUPRA Born voor beide groepen belichten.

Bekijk ook onze CUPRA Born acties

Elektrificatie en duurzaamheid

De CUPRA Born is een volledig elektrische auto die het mogelijk maakt om zonder schadelijke uitstoot te voorkomen. Voor zowel zakelijke als particuliere doelgroepen biedt dit een aanzienlijke vermindering van de milieu-impact en draagt het bij aan de vermindering van luchtvervuiling en broeikasgasemissies.

Voordelen voor de zakelijke rijders

1. Fiscale voordelen en lagere operationele kosten

Zakelijke gebruikers kunnen profiteren van diverse fiscale voordelen bij het kiezen voor elektrische voertuigen, waaronder lagere bijtellingstarieven van 16% en investeringsaftrek. Daarnaast zijn de operationele kosten van de CUPRA Born aanzienlijk lager dan die van brandstofauto's. Elektriciteit is doorgaans goedkoper dan benzine of diesel en elektrische auto's hebben minder onderdelen die onderhoud vereisen. Bekijk hier onze zakelijke lease deals.

2. Imago en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het kiezen voor de elektrische CUPRA Born toont betrokkenheid bij milieubewuste bedrijfspraktijken. Zakelijke gebruikers kunnen versterken ook het imago door te laten zien dat ze milieuvriendelijke keuzes maken en zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kan een positieve invloed hebben op klanten, investeerders en ook werknemers. Met de CUPRA Born straalt u tevens veel vertrouwen uit met zijn sportieve en strakke uiterlijk, een perfecte combinatie voor een elektrische auto.

3. Toegang tot milieuzones en incentives

In veel steden wereldwijd worden milieuzones ingesteld om de luchtkwaliteit te verbeteren. Elektrische voertuigen, waaronder de CUPRA Born, hebben vaak toegang tot deze zones, zelfs op dagen waarop brandstof voertuigen worden beperkt. Bovendien komen zakelijke gebruikers mogelijk in aanmerking voor overheidsincentives en subsidies bij de aanschaf van elektrische auto's. 

Voordelen voor particulieren

1. Indrukwekkende prestaties

De CUPRA Born combineert elektrische (achterwiel)aandrijving met sportieve prestaties. Met een koppel van 310 Nm deze auto snelle acceleratie bieden, wat zorgt voor een indrukwekkende rijervaring. Met zijn standaard 58 kWh batterij levert hij 150 pk af. Ook is er de 77 kWh batterij met een vermogen van wel 204 pk. Het vermogen om snelheid te bereiken zonder schakelen en met minimale geluidsoverlast draagt bij aan het rijcomfort en de prettige rijervaring.

2. Onderhoudsgemak

Net als bij de zakelijke doelgroep zijn de lage kosten en het onderhoudsgemak ook aantrekkelijk voor particuliere eigenaren. Minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen resulteert in aanzienlijke besparingen op brandstofkosten. Met minder onderdelen die vatbaar zijn voor slijtage is er minder onderhoudsbehoefte en zorgt dat voor lagere onderhoudskosten op lange termijn.

3. Milieubewustzijn en innovatie

Milieubewuste consumenten streven ernaar om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De CUPRA Born biedt particuliere eigenaren de mogelijkheid om deel uit te maken van de groeiende beweging richting duurzame mobiliteit. Het gebruik van geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpelementen in de CUPRA Born draagt bij aan het gevoel van verbondenheid met toekomstgerichte oplossingen.

4. Stijlvol ontwerp en comfortabel rijden

Niet alleen is de CUPRA Born milieuvriendelijk en krachtig, maar hij heeft ook een modern en aantrekkelijk ontwerp. Voor particuliere eigenaren speelt het fraaie aspect van een auto vaak een grote rol bij hun keuze. De CUPRA Born biedt een uitgebalanceerde combinatie van stijlvol ontwerp en comfortabele interieurkenmerken, wat de algehele rijervaring verrijkt.

5. Technologische innovatie en verbondenheid

Moderne elektrische auto's zijn voorzien van geavanceerde technologie en connectiviteitsfuncties. De CUPRA Born valt uiteraard in dit rijtje. Particuliere eigenaren kunnen genieten van functies als geavanceerde infotainment, smartphone-integratie en geautomatiseerde rijhulpsystemen, wat bijdraagt aan zowel het gemak, als de veiligheid van het dagelijkse rijden.

Conclusie

De CUPRA Born zet grote stappen richting elektrificatie en duurzaamheid in de autowereld. Zowel de zakelijke als particuliere rijders kunnen genieten van de talrijke voordelen die deze elektrische auto te bieden heeft. Van fiscale voordelen tot indrukwekkende prestaties, van lagere operationele kosten tot milieubewustzijn, de CUPRA Born heeft alles in zich. Of het nu gaat om het versterken van een zakelijk imago of het genieten van een opwindende en milieuvriendelijke rijervaring, de CUPRA Born biedt veelzijdige voordelen voor iedereen die de weg de toekomst wil inslaan.

Voor zakelijke doeleinden kan de keuze voor elektrische mobiliteit een teken zijn van betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het kan bedrijven helpen een positieve reputatie op te bouwen en zich te onderscheiden in een tijd waarin duurzaamheid een centrale rol speelt, vooral zakelijk gezien.

Particuliere eigenaren kunnen met vertrouwen achter het stuur van de CUPRA Born plaatsnemen, want niet alleen draag je dan bij aan een schonere wereld, ook is het van binnen en buiten een zeer sportieve auto. Het stijlvolle ontwerp, de geavanceerde technologie en de zorgvuldige aandacht voor details maken de CUPRA Born een verstandige keuze, maar óók een opwindende keuze.

Kortom, de CUPRA Born biedt een veelzijdigheid aan voordelen die aansluiten bij de behoeften en aspiraties van zowel zakelijke als particuliere doelgroepen. 

Snel in uw eigen nieuwe CUPRA Born rijden? Bekijk onze “Nu-Of-Nooit-Deals” en rijd snel in één van onze CUPRA Born modellen uit voorraad!