40 jaar SEAT

SEAT bestaat 40 jaar in Nederland. Dan kan natuurlijk een Limited Edition niet ontbreken. Met ‘The Big Four Oh! Deals’ komt SEAT met een bijzondere Ibiza, waarmee de sportieve, mediterrane touch van SEAT de afgelopen vier decennia nog maar eens wordt benadrukt. Speciaal met een Limited Edition Ibiza, aangezien deze al het langst onder ons is en nog steeds het bestverkochte model is. De speciale Ibiza 4.OH! Limited Edition, zoals het model heet, krijgt een oplage van 200 exemplaren. Met deze uitvoering pakt SEAT de schijnwerpers met een sportief design, veel extra’s én nog eens een voordeel tot € 3.200!

seatibiza4.oh-2

Feestelijke acties

Het zal u misschien niet ontgaan zijn, maar SEAT bestaat sinds 3 februari jl. precies 40 jaar in ons land. Hierom is er een feestelijke campagne opgezet, genaamd ‘The Big Four OH!’. Met de scherpe deals van SEAT valt uw mond er zeker van open, oftewel: OH!. De Ibiza 4.OH! Limited Edition staat natuurlijk in het teken van dit jubileum, maar ook hebben wij extra scherpe Private Lease tarieven, hoge inruilpremies, financieringsacties en meer.

seatibiza4.oh-4

SEAT Ibiza 4.OH! Limited Edition

De SEAT Ibiza maakte zijn opwachting in 1984 en was het eerste model dat SEAT volledig in eigen beheer heeft ontwikkeld en werd het begin van het inmiddels grote succes van SEAT in Nederland. Een strak, dynamisch design met kenmerkende sportieve rijeigenschappen; dat is waar de SEAT Ibiza al decennia lang symbool voor staat.

Met de Ibiza 4.OH! Limited Edition schenkt SEAT aandacht aan vier decennia succes in Nederland. De jubileumeditie die slechts 200 exemplaren kent, is blikvanger door de extra sportieve uitstraling. Daarnaast beschikt hij over grote 17 inch lichtmetalen ‘Machined Black’ velgen en LED-koplampen. Tevens heeft deze Limited Edition hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegels, achterspoiler en sideblades met donker getinte ramen achter, waarmee het een zeer complete uitvoering is.

seatibiza4.oh-6

Naast sportiviteit óók luxe

Veel luxe is er aanwezig in de Ibiza 4.OH! Limited Edition. Zo heeft hij een Virtual Cockpit en een multimediasysteem met 20,95 cm touchscreen inclusief Full Link smartphone-integratie (MirrorLink en Apple CarPlay). Daarnaast zijn er de automatische airconditioning met twee klimaatzones, verwarmde en in hoogte verstelbare voorstoelen én een middenarmsteun vóór. Voor nog meer gebruiksgemak, beschikt dit jubileummodel tevens over parkeersensoren voor en achter, cruise control en Coming & Leaving Home verlichting.

0f8d966efeb82d5051079ef340fdd7d0_ibizaohmetkorting

Dynamisch en efficiënt

De Ibiza 4.OH! Limited Edition heeft zeer vlotte en sportieve looks. Dit wordt duidelijk gemaakt met een krachtige 70 kW/95 pk sterke 1,0-liter turbomotor. In combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak is hij niet alleen krachtig, maar ook efficiënt in verbruik.

seatibiza4.oh-8

Slechts 200 exemplaren

De Ibiza 4.OH! Limited Edition krijgt slechts 200 exemplaren. Bent u een snelle beslisser, dan kunt u hem naar eigen wens samenstellen in de online configurator. Het jubileummodel is te bestellen vanaf € 25.500*, waarbij u tot wel € 3.200 voordeel krijgt.

Ervaar de 4.OH! Limited Edition
Play

Ervaar de 4.OH! Limited Edition