Completer en scherper dan ooit: De SEAT Tarraco is in prijs verlaagd en is vanaf nu beschikbaar als Business Intense. Door de drie nieuwe Business Intense-versies op de bestaande uitvoeringen, is deze sportieve, maar ook luxe SUV completer dan ooit tevoren.

Vanaf € 37.490,- is de SEAT Tarraco te bestellen. De combinatie van een scherp geprijsde SUV met veel pluspunten zoals ruimte en design is dan ook leverbaar. Voeg hierbij nog de nieuwe Business Intense uitvoering en uw auto is 'fully loaded'.

Met de Business Intense versie beschikt uw SEAT Tarraco Style over een rijkere uitrusting. Denk aan een 9.2'' navigatiesysteem met touchscreen, draadloos laden voor de smartphone, SEAT Connect, het Light & Style pakket en Predictive Adaptive Cruise Control. Met het Light & Style pakket is uw SUV voorzien van o.a. LED-sfeerverlichting, LED-verlichting in de deurgrepen, donker getinte ramen achter en chromen raamomlijsting. De Tarraco Style Business Intense beschikt over een 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor met handgeschakelde zesbak (7-traps DSG-transmissie optioneel). Ook is de SUV naar wens te leveren in een vijf-of zevenzits-uitvoering.

Luxe en sportiviteit

Ga voor meer sportiviteit en kies voor de Tarraco FR Business Intense. Deze sportieve SUV laat meteen zien wat hij in zijn petto heeft. Dit door zijn dorpels- en wielkasten in carrosseriekleur, de details van het exterieur in Cosmo Grey en 19 inch lichtmetalen velgen. Het interieur wordt aangescherpt met bekleding in diamant design (inclusief rode stiksels) , sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en sportpedalen. Er is te kiezen uit twee motoren. Gaat u voor de 1.5 TSI 110 kW/150 pk motor, of toch voor de sportieve 2.0 TSI 4Drive met 180 kW/245 pk en vierwielaandrijving? De Tarraco FR Business Intense is te bestellen vanaf € 41.490,-.

Nog meer luxe

Zie ook de Tarraco Xcellence Business voor nog meer luxe. Hij is te bestellen vanaf € 40.990 en wordt geleverd met veel onderdelen voor optimaal gebruiksgemak. Denk aan Keyless Entry/Go, automatische inparkeerhulp (Park Assist), elektrisch bedienbare achterklep, dodehoeksensor met uitparkeersysteem, 360 graden camera en een alarmsysteem.

Plug-in hybride

Ook zijn de nieuwe Business Intense-uitvoeringen beschikbaar met plug-in hybride aandrijving. Standaard zijn de Xcellence en FR PHEV Business Intense uitgerust met File assistent, Emergency Assistent Rijstrookbehoudassistent Plus, een tweede laadkabel voor openbare laadstations en een verwarmbaar stuurwiel. De prijzen van de Xcellence PHEV Business Intense beginnen bij € 43.990, en de FR PHEV Business Intense is leverbaar vanaf € 45.750.

De SEAT Tarraco