Kopen incl. BTW

€ 41.980,-

Private leasen p/m v.a.

€ 739,-

Financieren p/m v.a.

€ 499,-

Bijtelling vanaf

€ 278,-

De SEAT Tarraco

Soms (of misschien wel vaker) komt het voor dat u meer ruimte nodig heeft, vooral in uw auto. Maar dan wel graag zonder concessies. Dat snapt de Tarraco als geen ander. De Tarraco heeft alles: ruimte, stijl, snelheid, sportiviteit en is zuinig.

Geniet van rijplezier in de nieuwe SEAT Tarraco met de nieuwste technologie, zoals FULL-LED verlichting, Full Link draadloze smartphone integratie, navigatiesysteem met 9.2 inch touchscreen en achteruitrijcamera. Alle ingrediënten om een optimale SEAT-ervaring te krijgen.

Web Ready PNG-SEAT-Tarraco-e-HYBRID_017_HQ

Tarraco als zakenpartner

De SEAT Tarraco is naast een grote, ruime gezinsauto ook nog eens een ideale zakenpartner. Met zijn lage gebruikskosten is deze SUV ook zeer voordelig zakelijk te rijden, vooral in zijn klasse. 

Wilt u graag zakelijk rijden in de Tarraco? Kies uw favoriete uitvoering en vraag uw bijtelling aan.

SEAT Tarraco FR PHEV Business

Rijd dit jaar nog in uw nieuwe SEAT FR PHEV Business met extra voordeel. Deze elegante en tevens duurzame uitvoering is voorzien van o.a.:

  • 1.800 kg trekgewicht 
  • Side Assist (Blind spot) 
  • 360 graden camera 
  • Verwarmd stuurwiel
  • Automatische air conditioning met 3-zones 
  • Bagageruimte 610/1.770 liter

De Tarraco FR PHEV Business is verkrijgbaar vanaf € 48.995.

Hoogwaardige technologie en ruimte

De Tarraco bezit veel kracht en sportiviteit, Ook is het een slimme, stijlvolle en gestroomlijnde SUV. Met de LED-verlichting, dynamische richtingsaanwijzers, welkomstverlichting en glanzende verchroomde details is de Tarraco voor elk gezin de perfecte auto. Want ook geeft hij, naast veel rijplezier, mega veel ruimte: 5 tot 7 zitplaatsen met 750 liter aan laadruimte. 

Het avontuur als bestuurder begint al met de Virtual Cockpit. Het innovatieve display waar alle functionaliteiten en reisinfo samenkomen. High-tech én functioneel. Deze is tevens naar uw wensen te personaliseren, waardoor het mooiste uitzicht altijd aanwezig is. Ook is er elektrische voetbediening om de kofferbak altijd te kunnen openen door uw voet onder de achterbumper te houden.

Beschikbare uitvoeringen

Onze SEAT Tarraco voorraad

Ervaar de SEAT Tarraco