De nieuwe SEAT Ateca: Nu te bestellen

 augustus 2020

Vernieuwde SEAT Ateca vanaf €33.900,-.

De vernieuwde SEAT Ateca is vanaf nu te bestellen! De populaire SUV van SEAT biedt naast de nieuwe looks ook uitgebreide connected mogelijkheden. De nieuwe SEAT Ateca is er nu vanaf €33.900. Voor deze vanaf prijs rijdt u de SEAT Ateca Style, met 110kW/150pk sterke, handgeschakelde 1.5 TSI. 

Vooralsnog zijn alleen de motoren met een vermogen van 110kW/150pk te bestellen. De overige motoren en uitvoeringen met dergelijke motoren krijgen vanaf oktober 2020 een prijs, en zullen dan ook bestelbaar worden. 

Nieuwe Xperience uitvoering

De Ateca heeft een nieuwe uitvoering waaruit gekozen kan worden. De Xperience biedt een uitgesproken karakter dankzij de robuuste en offroad eigenschappen. Met 18" lichtmetalen velgen, Keyless Entry/Go en Licht- en regensensor biedt de Xperience veel waar voor zijn geld. Ook voor de Xperience is de Business Intense uitvoering beschikbaar voor nog meer luxe. 

Business Intense

De Business Intense uitrusting is mogelijk op de Style, Xperience en de FR, en biedt onder meer:

  • Het nieuwe navigatiesysteem met 9.2 inch touchscreen
  • Achteruitrijcamera
  • Park Assist
  • Parkeersensoren vóór
  • Regen- en lichtsensor
  • SEAT CONNECT

De Xperience en FR Business Intense zijn bovenop bovenstaande ook nog eens voorzien van een 360-graden camera, draadloze telefoonlader, elektrisch bedienbare achterklep met voetbediening, alarmsysteem en Virtual Cockpit. 

Alles over de vernieuwde SEAT Ateca

Lees op onze SEAT Ateca modelpagina meer over de vernieuwde Ateca, actuele voorraad of meldt u aan om op de hoogte gehouden te worden van de motoren/uitvoeringen welke in oktober bestelbaar worden.