De vernieuwde SEAT Ateca is bestelbaar, medio september in de showroom!

SEAT heeft een vernieuwde versie van de succesvolle Ateca onthuld. De Ateca is voorzien van nieuwe looks, nieuwe technologieën en biedt nu nog meer keuze dankzij de Experience uitvoering. De Ateca is daarnaast nu ook volledig connected dankzij SEAT Connect.

De Ateca was de eerste SUV van SEAT, gepositioneerd tussen de Arona en de Tarraco. Veel bekende elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen die ook als basis voor de Ateca dienen.

Volledig connected

De SEAT Ateca integreert in-car connectiviteit met de smartphone (bijv. Full-Link) met out-car connectiviteit (SEAT Connect). Hiermee krijgen inzittenden toegang tot een uitgebreid pakket aan online functies en diensten, zoals realtime verkeersinformatie en locaties en prijzen van bijvoorbeeld tankstations en parkeergarages. Stembediening biedt gebruikers de mogelijkheid om het optionele infotainmentsysteem met 9,2 inch scherm met natuurlijke stemcommando's te bedienen.

Ultieme veiligheid en comfort

Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist, Emergency Assist, File Assistent, Dodehoeksensor met uitparkeerassistent en Uitstapwaarschuwing. Met deze geavanceerde en (optionele) rij-assistentiesystemen biedt de Ateca optimale bescherming onder alle omstandigheden, hiermee is hij nu één van de veiligste en meest comfortabele auto's in deze klasse. Ga voor nog meer comfort met (optioneel) een verwarmd stuurwiel en verwarmbare, hittereflecterende voorruit. 

Kies uit 6 uitrustingsniveaus

De Ateca is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringsniveaus: Style, Style Business Intense, Xperience, Xperience Business Intense, FR en FR Business Intense. Bij de Business Intense-uitvoeringen profiteert u van veel pakketvoordeel t.o.v. de losse opties.

Greep uit onze voorraad

Interesse?

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs in onze SEAT showroom in Hengelo.