seatleonfrbusinessle3

SEAT Leon FR Business Limited Edition: het ultieme businessmodel

Ontdek de nieuwe sportieve business-edition van de SEAT Leon: De FR Business Limited Edition. Dankzij zijn sportieve uitstraling en eigenschappen van een FR, uiterst complete standaarduitrusting en verschillende aandrijfmogelijkheden voldoet deze uitvoering aan alle wensen van de zakelijke rijder. En dat nog een met kortingen oplopen tot € 2.400. De SEAT Leon FR Business Limited Edition is er al vanaf € 30.250.

De SEAT Leon en Leon Sportstourer kenmerken de rijders die opzoek zijn naar iets unieks in de compacte middenklasse. Het unieke van deze SEAT Leon zit hem in het strakke design en het sportieve weggedrag. Daarbij zorgt de nieuwe FR Business Limited Edition ervoor dat zijn sportieve karakter nog eens extra wordt benadrukt. Dit is af te leiden aan de LED-koplampen en FR-accenten zoals de in Cosmo Grey uitgevoerde elektrisch inklapbare buitenspiegels en grille en 17 inch lichtmetalen velgen. Bij binnenkomst geeft uw eerste blik hetzelfde gevoel door verlichte FR-instaplijsten. Dat speciale sportieve gevoel wordt voorgezet en versterkt in het interieur waarin hightech en sportiviteit alle ruimte krijgen. De Leon FR Business beschikt daarom over standaard sportstoelen, een Virtual Cockpit, met rode stiksels afgewerkte bekleding, een multifunctioneel met leder bekleed stuur en een zwarte dakhemel.

Efficiënt en comfortabel

De FR Business Limited Edition is het perfect voorbeeld waar sportiviteit en comfort samen gaan. Onder de standaarduitrusting vallen onder andere SEAT CONNECT online infotainment, een navigatiesysteem met groot (ruim 25 cm) touchscreen en digitale radio-ontvangst (DAB+), spraakbediening, Android Auto en Apple CarPlay. Daarnaast zorgt de automatische airconditioning met drie klimaatzones voor een interieurklimaat naar wens. Daar weer bovenop bezit u extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl en is een neerklapbare armsteun geïntegreerd in de achterbank.

Motor en transmissie naar uw wens

De instapversie van de Leon FR Business en Leon Sportstourer FR Business Limited Editions zijn leverbaar met de 1.0 TSI turbo-benzinemotor (81 kW/110 pk), gekoppeld aan een handgeschakelde zes-versnellingsbak. Ook kunt u kiezen voor de 1.0 eTSI (81 kW/110 pk) met 48V mild-hybride technologie, gecombineerd met een zeventraps DSG-automaat. Dankzij deze hybride-aandrijflijn kunt u  het gas loslaten, waarbij de verbrandingsmotor automatisch wordt uitgeschakeld en de Leon verder uitrolt zonder brandstof te verbruiken. Mocht u voor de krachtigste motor kiezen, biedt SEAT u de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) aan, die samen met de zes-versnellingsbak puur rijplezier mogelijk maakt. De 1.5 eTSI mild-hybride (110 kW/150 pk) wordt standaard geleverd met de automatische zeventraps DSG-transmissie waarmee u optimaal comfort én sportiviteit ervaart. 

De SEAT Leon FR Business Limited Editions zijn tijdelijk beschikbaar. De SEAT Leon FR Business Limited Editions zijn er vanaf € 30.250 (Leon Sportstourer FR Business: vanaf € 31.450).