Herboren

De SEAT Tarraco plug-in hybride is terug en beter dan ooit! Met een indrukwekkend vermogen van 180 kW/245 pk is de Tarraco PHEV de krachtpatser van het SEAT-gamma. Bovendien heeft deze geëlektrificeerde SUV een fantastische elektrische actieradius van 51 km**. Beleef nu de FR Business-uitvoering van de Tarraco PHEV, die het perfecte samenspel van sportiviteit en luxe biedt. Vanaf slechts € 48.995* kunt u genieten van de ruimte en veelzijdigheid van de Tarraco FR PHEV Business. Bestel hem vandaag nog en ontvang uw levering in september. Mis deze kans niet!

tarracophev002

Tot 1.770 liter bagage

De Tarraco SUV is de ultieme keuze voor ruimte en veelzijdigheid! Met voldoende plaats voor vijf personen én al uw bagage, is deze SUV perfect voor avonturen. Zelfs met de achterbank in de normale positie, geniet u al van een royale bagageruimte van 610 liter. Maar er is noóg meer mogelijk: klap de achterbank volledig neer en u krijgt maar liefst 1.770 liter aan beschikbare ruimte. En met een indrukwekkend trekgewicht van 1.800 kg is deze auto klaar voor elke uitdaging. Ervaar nu de grenzeloze mogelijkheden van de Tarraco SUV!

tarracophev0032

Krachtig en efficiënt

Ontdek de Tarraco FR PHEV Business, waar het beste van twee werelden samenkomen. Met zijn geëlektrificeerde aandrijflijn en 12,8 kWh-accu kunt u genieten van een indrukwekkende elektrische actieradius van 51 km**, ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Dankzij de inbegrepen mode 2- en mode 3-laadkabels laadt u de lithium-ion-accu eenvoudig thuis, op het werk en bij openbare laadpunten op. Met de krachtige combinatie van de elektromotor en de 1.4 TSI turbobenzinemotor is de Tarraco FR PHEV Business de meest dynamische keuze in zijn klasse. Geniet van het systeemvermogen van 180 kW/245 pk en een indrukwekkend systeemkoppel van 400 Nm. De standaard automatische DSG-automaat met dubbele koppeling zorgt voor een ontspannen en toch dynamische rijervaring. Er is zelfs de mogelijkheid om handmatig te schakelen via de paddles achter het met leer beklede en verwarmde sportstuur. Ervaar de kracht en luxe van de Tarraco FR PHEV Business vandaag nog.

tarracophev031

Sportieve luxe

De Tarraco FR PHEV Business is compleet uitgerust om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van de krachtige uitstraling dankzij de standaard LED-koplampen, het sportonderstel en de indrukwekkende 19 inch lichtmetalen velgen (optioneel verkrijgbaar in 20 inch). Neem plaats in de comfortabele kuipstoelen, waarvan de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar is en een handige geheugenfunctie heeft. Comfort is gegarandeerd met de warmte- en geluidswerende voorruit en met een aangename temperatuur in het interieur dankzij de automatische 3-zone airconditioning. Alles wordt elke dag gemakkelijker gemaakt met de handige 360 graden-camera, parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde en de automatische inparkeerhulp.

tarracophev009

Alles voor veiligheid

Veiligheid staat voorop in de Tarraco. Standaard uitgerust met geavanceerde functies zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Lane Assist Plus, Emergency Assist, Travel Assist en Rear Cross Traffic Assist, ben je altijd beschermd op de weg. Bovendien beschikt de Tarraco over een Collision Warning System, Actieve veiligheidsgordels en een alarmsysteem voor extra gemoedsrust.

De nieuwe Tarraco FR PHEV Business wordt geleverd met vier jaar garantie. Het ruime, krachtige en dynamische topmodel van SEAT is leverbaar vanaf € 48.995*.

 

Toelichting

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.