Sportief rijden vanaf € 39.990

De Škoda Octavia Combi Sportline Business is weer terug en nog steeds zo praktisch en stijlvol! Herleef het sportieve erfgoed van de Octavia Combi met zijn rijke uitrusting, sportieve uitstraling en krachtige 1.5 TSI turbo-benzinemotor. Krachtiger en luxer dan ooit en is te bestellen vanaf € 39.990!

Rijden in stijl

De Octavia Combi Sportline Business is een perfecte mix van stijl, functionaliteit en sportiviteit. Met zijn exclusieve hoogglans zwarte accenten in de voor- en achterbumper, raamomlijstingen in diezelfde kleur en 17 inch 'Pulsar Aero' lichtmetalen velgen is hij een ware blikvanger. De full-LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers voegen een extra element van klasse toe.

Binnenin de Octavia Combi Sportline Business vindt u sportstoelen die u optimale ondersteuning bieden, ook tijdens snelle bochten. Geniet van de extra comfort met standaard stoelverwarming en de sfeervolle LED-interieurverlichting in het dashboard en de portieren. En parkeren wordt geen moeilijke opgave meer, want zowel voor als achter zijn parkeersensoren standaard aanwezig. Bestel vandaag nog uw nieuwe Octavia Combi Sportline Business.

Krachtig, efficiënt en comfortabel

Ontdek de kracht van de Octavia Combi Sportline Business! Met zijn standaard 1.5 TSI m-HEV turbo-benzinemotor en DSG automaat levert hij een indrukwekkend vermogen van 110 kW/150 pk en een koppel van 250 Nm. Trek moeiteloos tot 1.500 kg en geniet van een zuinig verbruik van slechts 5,5 l/100 km dankzij de mild-hybride technologie. De Octavia Sportline Combi Business wordt geleverd met een automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling voor vlotte prestaties op de weg. Bestel hem nu bij Huiskes-Kokkeler vanaf slechts €39.990* en ervaar de veelzijdigheid en sportiviteit!

*De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.