Trotse partner van Tour de France

De Tour de France bruist van tradities! En Škoda, het merk dat al jarenlang trotse partner en sponsor van zowel de Ronde van Frankrijk is, als van het succesvolle team Jumbo Visma, doet gezellig mee door klanten elke zomer te verwennen met geweldige Tour-acties. Dit jaar schittert de elektrische Škoda Enyaq iV in de hoofdrol, die nu verkrijgbaar is vanaf slechts € 44.990*. Als kers op de taart komt hij in aanmerking voor de voordelige SEPP-subsidie van € 2.950. Maar er is meer! Want met een sprongetje naar de andere Enyaq iV-modellen, kan het Tour-voordeel zelfs oplopen tot wel € 5.300. Teven is een Enyaq iV met Tour-voordeel direct beschikbaar. Laat die vrolijke zomeravonturen maar komen!

enyaqiv2-4

Bestverkochte auto van de afgelopen twee jaar

De Škoda Enyaq iV, de ultieme elektrische auto, verovert al twee jaar lang de Nederlandse wegen! Met zijn verkoopsucces en de prestigieuze titel van Zakenauto van het Jaar is hij nu nóg beter geworden. Dankzij het geweldige Tour-voordeel van Škoda is hij nu nog aantrekkelijker en betaalbaarder dan ooit tevoren. De Enyaq iV 60 is verkrijgbaar vanaf slechts € 44.990*. En het wordt nog beter: particuliere kopers kunnen met de SEPP-subsidie van € 2.950 zelfs al instappen vanaf € 42.040*!

Deze geweldige deal is ook zelfs mee te nemen in uw private lease-tarief. Dat betekent dat u de Enyaq iV 60 al kunt rijden vanaf slechts € 538** per maand gedurende de eerste 48 maanden. Dat is toch geweldig? Ook zakelijk heeft u al een bijtelling al vanaf € 242 per maand***

Large JPG-ENQ_NG_033(-)_ENQmain_cat0920

Standaard al veel opties

Bij de Enyaq iV heeft u al een zeer complete standaarduitrusting. Zo beschikt de Enyaq iV 60 al over 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, automatische 2-zone airconditioning, een infotainmentsysteem met navigatie, 13 inch touchscreen en draadloze smartphone-koppeling (smartlink+), parkeersensoren vóór en achter en de achteruitrijcamera.  

enyaqcoupeacuteiv1-2

Voordeel tot € 5.300!

Geniet nu van het Tour-voordeel bij alle Enyaq iV-modellen! Zowel de Enyaq iV 60 Business Edition Plus als de iV 60 Sportline hebben een groot voordeel van € 4.300. En voor de Enyaq iV 80 met het 77 kWh accupakket is er zelfs een voordeel van maar liefst € 5.000. De Enyaq Sportline kunt u dus al bemachtigen vanaf € 49.990*. En de nieuwste krachtige 77 kWh accupakket is verkrijgbaar vanaf slechts € 53.990*. Voor dit topmodel bedraagt het Tour-voordeel maar liefst €5.300. En na de prijsverlaging op 1 april, bedraagt het voordeel op de iV 80 Sportline wel € 10.000!

Uiteraard geldt het Tour-voordeel ook voor onze Coupé-modellen, waarvoor slechts een vaste meerprijs van € 3.000 geldt. De Enyaq Coupé RS iV is nu al beschikbaar vanaf € 61.990*.

Meer informatie

Alle Enyaq iV-modellen met Tour-voordeel zijn direct leverbaar. Dat betekent dat u nog aan kunt sluiten bij het Tourkaravaan van de grootste wielerronde ter wereld die plaatsvindt van 1 tot 23 juli aanstaande. Wacht niet langer en geniet van de voordelen die we te bieden hebben!

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Škoda.nl.

** Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*** Voor elektrische auto's geldt in 2023 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto inclusief opties. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. De genoemde bijtelling is gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93%. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.