Ideale vakantieauto

Ontdek de vrijheid van reizen deze zomer met de Škoda Enyaq iV! Drie enthousiaste Enyaq iV gebruikers hebben geweldige tips verzameld voor uw vakantie met de auto. De Škoda Enyaq iV blijkt dus ook een ideale vakantieauto te zijn, vooral als u houdt van een rustgevende en inspirerende omgeving. Op deze plekken wordt het laden van de Enyaq iV een beleving op zichzelf! Laat de vrijheid van elektrisch reizen uw vakantie transformeren tot een onvergetelijke reiservaring. Stap in en ontdek uw ideale vakantie met de Škoda Enyaq iV of Enyaq Coupé iV!

Wörthersee

Lukáš Kroča, geboren in het prachtige Tsjechië, heeft in Oostenrijk misschien wel de mooiste laadlocatie ervaren:  een schitterend laadstation bij het mooie Wörthersee-meer in Karinthië. Deze pittoreske plek ligt in de buurt van de Pyramidenkogel, een 100 meter hoge houten uitkijktoren met een zelfbedieningsrestaurant, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over het glinsterende water. Op deze unieke, rustige locatie zijn wel vier supersnelle opladers te vinden, waardoor u ook weer snel op weg kunt. Vertrouw op de krachtige prestaties en de betrouwbare oplaadmogelijkheden, waardoor u optimaal kunt genieten van elke seconde van uw zomeravontuur.

Zonnige regio in Oostenrijk

Ervaar een onvergetelijk avontuur met de Enyaq iV terwijl u vervolgens anderhalf uur lang naar het westen rijdt, naar het 1530 meter hooggelegen Nassfeldpas, een verbinding tussen het prachtige Karinthië en het charmante Italiaanse plaatsje Pontebba. Hier, aan de Oostenrijkse zijde, schittert het uitnodigende skiresort Nassfeld, een waar paradijs voor wintersport- en natuurliefhebbers.

Nassfeld is in de zomer een aangename plaats waar de zon straalt, maar liefst 850 uur per jaar. Het is de perfecte bestemming voor gezinnen die een onvergetelijke tijd willen doorbrengen. Voor de sensatiezoekers is er de opwinding van een van de langste rodelbanen van heel Oostenrijk, een onmisbaar hoogtepunt op deze locatie.

Gratis parkeren

Ook in Slowakije kunt u uitgebreid genieten van uw reis met de Enyaq iV, want als u op zoek bent naar een snelle oplaadoplossing tijdens een verblijf in Štrbské Pleso, dan kunt u genieten van hypermoderne oplaadstations waar u tevens gratis mag parkeren. Dit gebied ligt in de buurt van een indrukwekkend meer, waar u van een geweldig uitzicht kunt genieten. Het gratis parkeren geldt ook voor de Hongaarse hoofdstad Budepest, waar u ook van cultureel erfgoed kunt genieten tijdens het laden.

Opladen bij het meer van Bled

Een andere manier om op te laden en avontuur te beleven met de Enyaq iV, is aan de schitterende oevers van het meer van Bled, een favoriete bestemming onder Nederlanders in Slovenië! Terwijl de vrije parkeerplekken langs het water schaars zijn, hoeft u geen zorgen over te maken bij het elektrisch laden, want plek is er altijd voldoende. Geniet van het gemak van laden terwijl u een ontspannende wandeling maakt naar het kasteel van Bled of een schilderachtig boottochtje maakt naar de pittoreske kerk. De Enyaq iV biedt niet alleen moeiteloos opladen, maar ook een ongeëvenaarde rijervaring. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijftechnologie ervaart u een soepele, stille en krachtige rit, terwijl u ondertussen het landschap om u heen bewondert. Laat u inspireren door de ongekende interieurruimte, luxe comfort en innovatieve technologieën die zijn ontworpen om uw reis buitengewoon te maken.

Wunderbar

Stap in de toekomst van mobiliteit met de Enyaq iV en maak van elke rit een avontuur. Rijd bijvoorbeeld naar het Duitse Erfurt. Vanaf de Nederlandse grens is het nog geen 450 kilometer rijden naar Erfurt. Eenmaal daar aangekomen zijn er voldoende mogelijkheden om uw Enyaq iV op te laden, maar ook om uw ogen uit te kijken naar deze oude stad. Het oude centrum van Erfurt is als een reis terug in de tijd, voorzien van geschiedenis en charme, vooral de Krämerbrücke. Dit is een met huizen bebouwde brug die bekend staat als de langste in heel Europa. Een bijzondere plek waar u uw Enyaq iV moeiteloos kunt opladen.

Opladen niet nodig

Ontdek het unieke van de Enyaq iV: zelfs in de Franse stad Besançon, waar elektrische infrastructuur schaars is, kunt u met gemak een actieradius van 500 kilometer halen uit de Enyaq iV 80. Ervaar het gemak van niet eens hoeven te laden tijdens uw ritten.

Ervaar moeiteloos elektrisch rijden van de Enyaq iV door de bergen. Profiteer van regeneratief remmen voor extra actieradius. In Zwitserland zijn oplaadpunten overal te vinden. Kies bijvoorbeeld voor de grand tour van 1600 km langs UNESCO-werelderfgoed met talloze oplaadmogelijkheden. Geniet van de vergezichten terwijl uw Enyaq iV oplaadt. Stap in en verrijk uw reiservaring!