Exclusieve exterieurschetsen

Met nog iets meer dan een week te gaan tot aan de wereldpremière van de vierde-generatie Superb, deelt Škoda exclusieve exterieurschetsen van hun geheel nieuwe topmodel. Het design belichaamt de essentie van de nieuwe Modern Solid ontwerptaal, en onderscheidt zich door opvallende kenmerken, waaronder de geavanceerde LED Matrix-koplampen en verfijnde LED-achterlichten, die schitteren dankzij hun crystalline-elementen.

Superb 2

Hoofd van Škoda Design aan het woord

Oliver Stefani, het brein achter Škoda Design, benadrukt: "In lijn met de lang gevestigde traditie blijft de Superb het uithangbord van Škoda's designfilosofie, en dit is niet anders bij de vierde generatie. Het design kenmerkt zich door scherp getrokken lijnen, duidelijk gedefinieerde dynamische verhoudingen en een onmiskenbaar hoekige stijl."

Trouw aan de lang gekoesterde merkwaarden

De vrijgegeven exterieurschetsen bieden een voorproefje van de eerste kenmerken van de nieuwe Modern Solid ontwerptaal. Hiermee wordt benadrukt dat Škoda vastbesloten is om zijn designfilosofie verder te ontwikkelen, terwijl het tegelijkertijd trouw blijft aan de lang gekoesterde merkwaarden van functionaliteit en ruimtelijkheid. De vierde generatie Superb is niet alleen langer en groter, maar ook aerodynamischer dan ooit tevoren. Enkele van de meest opvallende hoogtepunten zijn de scherper vormgegeven koplampen en de aanzienlijk vergrote hoofd- en bagageruimte.

Meer over de Škoda Superb

De wereldpremière van de nieuwe Škoda Superb is op 2 november 2023 vanaf 19.00 live te zien op Škoda's Storyboard en Škoda's Youtube-Kanaal.

De nieuwe Škoda Superb bij Huiskes-Kokkeler

Vanaf het voorjaar van 2024 zal de vierde-generatie van de Škoda Superb te bewonderen zijn bij ons in de showroom. Wilt u nu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de nieuwste Superb, ga naar de modelpagina en vul het 'blijf op de hoogte' formulier in.