Kopen incl. BTW

€ 39.590,-

Škoda Superb

De Škoda Superb Hatchback is een veelzijdige gezinsauto met een premium uitstraling. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle lease topper. Met maar liefst 1.760 liter bagageruimte is hij de ruimste in zijn klasse en met zijn lange wielbasis biedt hij ook de inzittenden een zee aan ruimte, voor maximaal comfort. De Superb is leverbaar met talloze innovaties en simply clever opties, zoals Full LED Matrix-koplampen, Adaptive cruise control en KESSY (keyless entry), waarmee deze auto alles biedt wat u verwacht van een zakelijke sedan.

De Superb Hatchback is op dit moment niet meer nieuw te bestellen, dus bekijk onze voorraad of neem contact op voor de mogelijkheden via de onderstaande button.

Luxe en comfort

De Superb is voorzien van de meest luxe features die Škoda te bieden heeft. Zo kunt u comfortabel de snelweg op met Side Assist wanneer u van rijbaan wisselt en met KESSY kunt u de Superb ver- en ontgrendelen zonder op de knop te drukken. Met de Virtual pedal is dit ook mogelijk voor de kofferbak, waarbij er een sensor onder de achterbumper aanwezig is. Ook hoeft u niet telkens de temperatuur in uw Škoda Superb te regelen, dat gebeurt automatisch met Climatronic. Radio, navigatie en alle apps kunnen via Smartlink bediend worden via uw smartphone op het touchscreen (9,2 inch). Daarnaast is er nog een phonebox waarmee uw draadloos uw smartphone met inductietechniek kunt opladen. Met zijn (Full) LED-matrixkoplampen wordt u voorzien van de beste lichtkwaliteit onder elke omstandigheid. Om het helemaal af te maken, is er Škoda Virtual Cockpit aanwezig, met scherp beeld en alle benodigde informatie wordt duidelijk aangegeven.

Andere Superb modellen

Onze Superb voorraad

Beschikbare Superb-uitvoeringen

SKODA SUPERB L&K (4)

Brochure en prijslijst Škoda Superb