Nu in onze showrooms

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV is naar onze showrooms gekomen in zijn meest sportieve uitvoering. Vanaf nu staat de ENYAQ COUPÉ RS iV bij Huiskes-Kokkeler en DAGO in de showroom voor een uitgebreide kennismaking. In Doetinchem kunt u vanaf vrijdag 23 september langskomen voor een proefrit of aanvragen. Voor onze vestiging in Hengelo is een proefrit alleen op afspraak mogelijk, deze kunt u hieronder aanvragen. Begin volgend jaar maken ook de reguliere ‘60’ en ‘80’- uitvoeringen van de ENYAQ COUPÉ iV hun opwachting bij ons in de showroom.

ENYAQ Coupé RS iV

ENYAQ Coupé RS iV

Eerder dit jaar presenteerde ŠKODA met het RS-topmodel de eerste uitvoering van de ENYAQ COUPÉ iV, de elegante coupéversie van de ENYAQ iV. De ENYAQ COUPÉ RS iV heeft prachtige RS-accenten, zoals een verlaagd onderstel en diverse carrosserie-elementen die in zwart zijn uitgevoerd. Daarnaast heeft hij standaard Crystal Face en full-LED Matrix koplampunits. De diffuser achter en de 20 inch lichtmetalen velgen ‘Taurus’ ronden de sportieve looks af.

ENYAQ Coupé iV

Actieradius van 505 kilometer

De ENYAQ COUPÉ RS iV is vierwielaangedreven door twee elektromotoren op de voor- en achteras. Het systeemvermogen bedraagt maar liefst 220 kW (299 pk) en het maximale koppel is 460 Nm. De maximale trekkracht bedraagt 1.200 kg en de accucapaciteit is met een vermogen van 82 kWh goed voor een actieradius van 505 kilometer. Sportiviteit en duurzaamheid in één is waar de ENYAQ Coupé RS iV bekend om staat.

Prijzen en garanties

Prijzen van de ENYAQ COUPÉ iV 60 beginnen bij € 51.690, de ENYAQ COUPÉ iV 80 wordt leverbaar vanaf € 56.890. Elke ENYAQ COUPÉ iV krijgt standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn bij ons inbegrepen tot en met wel 7 jaar. Daarnaast krijgen kopers van een ENYAQ COUPÉ iV gratis een Elektrisch Rijden Training. ENYAQ iV-rijders die de training al hebben gevolgd, geven hem het rapportcijfer 9,3.