Verbeterde software

De elektrische Škoda Enyaq SUV en Coupé zijn vernieuwd én verbeterd! Met krachtigere prestaties, een verhoogd rijbereik tot wel 565 km (WLTP) en snellere laadtijden zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Dankzij geavanceerde software en motorupgrades levert de Enyaq SUV met een 77 kWh accupakket nu 210 kW/285 pk. Deze kunt u vandaag al bestellen bij de Huiskes-Kokkeler voor slechts € 1.000 meer dan zijn voorganger!

enyaqsportline5

Zichzelf overtroffen

De Škoda Enyaq was al de ideale keuze voor ruimte, gebruiksgemak, duurzaamheid en efficiëntie, maar nu heeft hij zich overtroffen met zijn indrukwekkende upgrade. Met het nieuwe 77 kWh accupakket tilt Škoda de Enyaq naar een hoger niveau, waardoor u nu kunt genieten van meer rijbereik tot wel 565 kilometer**, meer vermogen (210 kW/285 pk tegen 150 kW/204 pk) en een snellere laadtijden (10-80% in 25 minuten). De achterwielaangedreven Enyaq accelereert zelfs van 0-100 km/u in slechts 6,7 seconden, waardoor hij nog sneller is dan zijn voorganger (voorheen 8,8 seconden). Kortom, de Enyaq is nu krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. Upgrade nu naar de nieuwe Enyaq!

enyaqsportline2

Scherpe lijnen, scherpe prijzen

Ook de Enyaq met sportieve RS-kracht is sterk verbeterd! Met een vermogen van 250 kW/340 pk en een rijbereik van 547 kilometer* (WLTP) biedt hij niet alleen een opvallend design, maar ook een zeer scherpe prijs. De nieuwe 77 kWh-versie start al vanaf € 49.990* voor de SUV (Coupé: vanaf € 52.990), ook slechts € 1.000 meer dan zijn voorganger. Ontdek de Škoda Enyaq en kies uit de compleet uitgeruste Enyaq (€ 49.990), Enyaq Business Edition Plus (€ 52.990) of de dynamische Enyaq Sportline (€ 54.990). Bestel uw favoriete uitvoering nu bij Huiskes-Kokkeler!

Instappen in de Škoda Enyaq (‘60’ SUV) kan al vanaf € 44.990*.

Meer informatie

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Gegevens SUV-versie.