Uit voorraad leverbaar

Momenteel is de nieuwe Škoda Enyaq iV leverbaar vanaf € 48.990. Aangezien dat boven de € 45.000 is, komt hij niet in aanmerking voor de subsidie elektrische auto 2023. Maar nu is er tóch een mogelijkheid om in een nieuwe Enyaq iV te rijden én te profiteren van de SEPP-subsidie ter hoogte van € 2.950.

Hero ENYAQ

Hoe werkt de regeling?

De SEPP-subsidie (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) 2023 geldt tot een fiscale waarde van 45.000 euro. In de prijslijst van elke Škoda staat die fiscale waarde duidelijk vermeld. Dit is te berekenen door de rijklaarmaakkosten af te trekken van de consumentenadviesprijs.

De Škoda Enyaq iV heeft een vanafprijs van € 48.990, waardoor u geen aanspraak zou maken op deze subsidie, maar nu is dat niet zo. Bij de Huiskes-Kokkeler zijn er momenteel aantrekkelijk geprijsde voorraadmodellen van de Enyaq iV 60, waardoor u met een riante korting wél in aanmerking komt voor de aanschafsubsidie.

ENYAQ Model iV Business Plus

Inclusief inruilpremie

Met de korting krijgt u uiteindelijk € 2.950 terug. Ruilt u uw oude auto in? Dan is het zeker de moeite waard om naar de ons te komen, omdat u nu tijdelijk een extra inruilpremie van maar liefst € 3.000 euro kunt krijgen. Daardoor krijgt u een korting van € 5.950, die geldt voor de Škoda Enyaq iV 60 modellen uit voorraad. Dat betekent tevens dat u snel kunt rijden in uw nieuwe Enyaq iV!

Loft

Rijplezier ten top

De Škoda Enyaq iV 60 heeft een accu van 58 kWh. Hiermee kunt u tot maximaal 400 kilometer rijden (volgens de WLTP-test). De Enyaq iV heeft een vermogen van 180 pk en biedt plaats aan vijf personen. De bagageruimte is 585 liter tot aan de achterbank. De Enyaq iV 60 is een elektrische SUV waar u altijd rijplezier aan beleeft. Het is dan ook geen toeval dat de Škoda Enyaq iV in Nederland de meest populaire elektrische auto van de afgelopen twee jaren was.

Veel opties

De Enyaq iV heeft veel standaardvoorzieningen die de auto erg prettig maken om in te rijden, zo is hij altijd uitgerust met een navigatiesysteem dat tevens laadpunten in de buurt laat zien en laadpunten voorstelt als u besluit om door te rijden. Met het snelladen tot 120 kW gaat opladen ook erg snel. Daarnaast is er Cruise control met speed limiter waardoor de auto zelf de maximumsnelheden aanhoudt. Ook heeft de auto een automatische airconditioning met twee zones, zodat er altijd een aangename temperatuur is binnen. De Enyaq iV wordt ook standaard geleverd met metallic lak en 19-inch lichtmetalen velgen.

Let op: het aantal voorraadmodellen van de Škoda Enyaq iV 60 is beperkt. Wacht dus niet te lang als u met uw nieuwe elektrische SUV wilt profiteren van de SEPP-subsidie!