Daar is hij dan, de nieuwe ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE. Deze uitvoering van de ENYAQ zorgt niet alleen voor het extra sportieve randje aan deze auto, maar is ook nog eens luxer uitgerust. De ENYAQ met het SPORTLINE pakket is nu te zien bij ons in de showroom.

Wat maakt de ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE nou daadwerkelijk zo sportief? Laten we beginnen met de stoere, sportieve bumpers, de side-skirts, de grote 20” VEGA lichtmetalen velgen en de donker getinte ramen achter. Voor nog meer dynamiek is er het sportonderstel. Hierdoor ligt de wagen 15 mm voor en 10 mm lager op de weg. 

Niet alleen de buitenkant verraad dat deze uitvoering sportief is, ook het interieur is namelijk aangepakt. Kijk bijvoorbeeld naar de bekleding en de hemel die in het donker tot stand zijn gebracht. Op het zwart kunstlederen dashboard zijn de details in carbon-look, die ook te zien zijn op de deurpanelen. Onder de exclusieve sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen zijn de vloermatten te zien die een perfecte combinatie zijn wanneer u kijkt naar de rest van het interieur. De finishing-touch, is het driespaaks lederen sportstuur met grijze stiksels en de aluminium sportpedalen. 

skodaenyaqivsportline14

Nóg completer

De ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE is niet alleen sportiever, maar ook nog eens luxer en completer. Zijn uitrusting beschikt namelijk over luxe LED-verlichting achter, LED Matrix koplampen, Drive Mode Select, progressieve stuurbekrachtiging en HOD (Hands Off Detectie).  Ook is er een draadloze telefoonlader aanwezig, is de auto te betreden met Keyless Entry en is Driver Assist mogelijk.

skodaenyaqivsportline5

Nu bij Huiskes-Kokkeler

Het SPORTLINE-pakket is te leveren op zowel de iV 60 vanaf € 4.700 en op de iV 80 met een vanafprijs van € 4.100. Naast de keuze voor het sportieve pakket, zijn andere opties en pakketten natuurlijk ook op uw eigen smaak af te stemmen. Als laatst zijn de exclusieve zwarte 21” BETRIA-velgen te bestellen voor € 790,-. 

Kom langs bij ons in de showroom en bezichtig deze sportieve uitvoering!

Bekijk hier de ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE