Skoda_Keyvisual_Mascotte

Škoda Mascotte support Zaterdagfamilies

Afgelopen jaar bracht Škoda een ode aan Zaterdagfamilies. Zij die elke zaterdag weer tijd met elkaar doorbrengen op het veld of in de sporthal. Om die Zaterdagfamilies te supporten, komt Škoda nu met een opvallende activatie: een Mascotte in de vorm van een kameleon, als supporter van lokale sportclubs. 

Een mascotte is normaal gesproken iets dat voorkomt bij Eredivisie-clubs of Amerikaanse NBA teams. Maar dankzij deze veelzijdige Škoda-kameleon kunnen nu ook gewone Zaterdagfamilies en hun clubs beschikken over een eigen Mascotte. 

Mascotte

Škoda-kameleon in clubkleuren

De keuze voor een kameleon is niet voor niets. Deze groene vriend past zich namelijk automatisch aan de kleuren van jouw club aan. Dus of je nu voetbalt in blauw-wit, basketbalt in geel of hockeyt in rood-zwart, de kameleon kleurt mee.  

Daarnaast zet Huiskes-Kokkeler de mascotte nog een keer extra in! Houd onze socials in de gaten voor alle informatie. 

36-skoda-fabia-ml-phoenix-orange1

Fabia: de keuze voor Zaterdagfamilies

Tijdens de campagne staat de sportieve Škoda Fabia centraal. De kameleon arriveert dan ook in dit Škoda-model. Zo kan de club niet alleen genieten van een enthousiaste supporter langs de lijn, maar tegelijkertijd ook kennismaken met de nieuwe Fabia. 

Voor de Zaterdagfamilies
Play

Voor de Zaterdagfamilies