Voorbereiding voor de toekomst

Volkswagen Bedrijfswagens richt zich steeds meer op de toekomst door het moderniseren van het assortiment. Waar het in 1949 begon met één model voor iedereen, in de vorm van de T1 Transporter. Volgden vervolgens zes generaties elkaar op, waarbij telkens hetzelfde platform de basis vormde. 

Met de introductie van de nieuwe Transporter zet Volkswagen Bedrijfswagens weer stappen richting de gemoderniseerde toekomst. 

Bekijk de introductie
Play

Bekijk de introductie

Gemoderniseerd Bedrijfswagens gamma

Volkswagen Bedrijfswagens heeft haar aanbod gemoderniseerd met de opkomst van elektrische mobiliteit. Het oorspronkelijke bedrijfswagenplatform heeft plaatsgemaakt voor drie modellen: de Transporter, Multivan en ID. Buzz. De Multivan, geïntroduceerd in 2021, combineert vrije tijd en werk en biedt voor het eerst een plug-in hybride aandrijflijn. In 2022 volgden de elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. Nu staat de lancering van de nieuwe Transporter op het punt, belovend geavanceerde technologie, een laadvermogen van meer dan een ton, en ook personenversies Kombi en Caravelle. Volkswagen Bedrijfswagens blijft vooruitstrevend in zowel technologie als veelzijdigheid.