De iconische Volkswagen Multivan wordt vernieuwd. Dit door een nieuwe generatie van deze bestelwagens op de markt te brengen. Deze generatie gaat beschikken over het unieke DNA, maar dan met een moderner interieur en optimaal rijcomfort. Volkswagen Bedrijfswagens onthult vóór het einde van dit jaar nog de vernieuwde Multivan. 

Het succesvolste busje van Volkswagen bestaat tegenwoordig uit vier generaties en kan gebruikt worden voor iedereen. Het is een perfecte bus voor vakanties, sport of vrijetijdsbestedingen. Niet gek dus dat er een nieuwe generatie beschikbaar komt. De nieuwe generatie Multivan gaat mee met de tijd. Dit door de Multivan veiliger, slimmer en duurzamer te maken. Meer informatie wordt in de loop van de volgende weken verwacht. 

Geschiedenis van de Multivan

Frankfurt, 1985. De presentatie van de T3. De bus beschikte over veel slimme functies zoals een uitklapbare tafel en een achterbank die kon worden omgetoverd tot een ligruimte, wat in die tijd een nog nooit eerder vertoond. Of je nou de bus ging gebruiken als camper of personenauto, u kon de bus altijd ombouwen tot uw eigen camper. Ook was de Volkswagen Transporter natuurlijk een bekend voertuig van Volkswagen Bedrijfswagens. Deze bus heeft gezorgd voor het bekende DNA waar Volkswagen nu nog steeds over beschikt. De Transporter was uniek door zijn steile voorruit en zijn bewegingsruimte. Hierdoor stond hij hoog boven de klasse van de personenauto's van toen.