De nieuwe Multivan is nu te bestellen

De nieuwe Multivan is van alle markten thuis. Met zijn ruime interieur dat verplaatsbaar en uitneembaar is, en dankzij opklapbaar meubilair is hij praktischer en diverser dan ooit. De Multivan is standaard voorzien van een efficiënte plug-in hybridetechnologie inclusief DSG-automaat. Mede dankzij deze efficiency heeft de Multivan een bijzonder lage CO2-emissiewaarde waardoor hij financieel een stuk aantrekkelijker is dan zijn voorganger. De nieuwe Multivan is er al vanaf € 54.400. De Multivan Energetic is een zeer luxueus introductiemodel, speciaal voor de echte Multifans.

De nieuwe Multivan maakt gebruik van het MQB-platform dat het praktische van een bestelwagen combineert met comfort en rijeigenschappen van een luxe personenauto. Daarmee is de Multivan een familie-MPV, vrijetijdsauto en business-shuttle in één.

Comfort en flexibiliteit

Bij het ontwerp van de nieuwe Multivan komt de laatste designtaal van Volkswagen duidelijk naar voren: strak, modern en herkenbaar Volkswagen. De gunstige stroomlijn draagt bij aan de effciency van de Multivan. Qua interieur is er het nodige aangepast. Door zijn lange wielbasis, grote spoorbreedtes en schakelaars die zijn gekomen in plaats van de versnellingspook en handrem, is het interieur bijzonder ruim. 

De voorstoelen kunnen fungeren als 'doorloop' naar achteren, waar plaats is voor maximaal vijf individuele stoelen die eenvoudig te verplaatsen zijn. Het innovatieve railsysteem plaatst de comfortabele stoelen eenvoudig op elke gewenste plek. Zo zijn de stoelen op de tweede zitrij 180 graden draaibaar. De nieuwe Multivan is altijd digitaal verbonden. Zodoende beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, spraakbediening, 10 inch multimediadisplay en Wireless app-connect.

Uitvoeringen naar uw wens

U heeft keuze uit drie uitvoeringen, een groot scala aan optiepakketten en individuele opties, waardoor de Multivan helemaal naar uw eigen wens is samen te stellen.

De Multivan is standaard uitgerust met twee zitrijen en in totaal vijf individuele stoelen. Daarnaast beschikt hij over lichtmetalen velgen, DSG-automaat, handgeregelde airco, Lane Assist, Front Assist, verkeerstekenherkenning en een multifunctioneel stuurwiel.

De Multivan Life voegt daar aan toe: drie zitrijen en zeven stoelen. Ook de achterklep en schuifdeur inclusief sluithulp, licht- en zichtpakket en parkeerhulp zijn inbegrepen. Om het interieurklimaat te optimaliseren is er een tweede verwarmer achterin.

De Multivan Style beschikt over IQ.Light Matrix LED-koplampen, achteruitrijcamera, diefstalalarm, elektrisch bedienbare schuifdeuren, Park Assist, hoogglanszwarte exterieuraccenten waardoor de Style-uitvoering complete luxe en hightech uitstraalt. 

Tijdelijke uitvoering: Multivan Energetic

De Multivan Energetic is een tijdlijke uitvoering, om de marktintroductie van de nieuwe Multivan te vieren. Met zijn 18 inch lichtmetalen velgen, glazen panoramadak, privacy glas en een hoogglanszwarte grill met verlichting, is deze Multivan een bijzondere verschijning op de wegen. Daarnaast biedt hij nog meer comfort en luxe dankzij de easy open/easy close achterklep, Park Assist, Navigatie Discover Media met 10 inch display en een multifunctioneel verschuifbare tafel.

Plug-in hybride aandrijflijn

De Multivan wordt in Nederland geleverd met 160 kW/218 pk sterke 1.4 eHybrid-aandrijflijn, waarmee een aanzienlijk deel van de dagelijkse ritten volledig elektrisch is af te leggen. De 1.4 TSI neemt het stokje moeiteloos over waar nodig. De Multivan Energetic is er vanaf € 59.700. Daarnaast profiteren Multivan-rijders van vier jaar garantie (maximaal 150.000 km).